WordPress-kehitys

Yli 100 julkaistua WordPress -sivustoa viimeisen 10 vuoden aikana. Voi siis todeta, että olemme jo aikuisikään kasvanut WordPress-toimisto, jolla on oikeasti vankkaa kokemusta hommasta. WordPress on helppokäyttöisyydessään ja monipuolisuudessaan niin kehittäjiemme kuin asiakkaidemmekin sydäntä lähellä. Toteutamme niin simppelit esittelysivut, yrityssivut kuin useat verkkokaupatkin WordPressin päälle, mobiiliystävällisenä ja tietoturvallisesti. Ratkaisumme on siis erittäin luotettava ja pitkäkestoinen valinta.

Kehityksen tavoitteena täydellinen verkkopalvelu


Verkkosivustot

Olemme toteuttaneet erilaisia WordPress-ratkaisuja vuodesta 2005 alkaen. Meillä on vahva ote ensiluokkaisten WordPress-palveluiden tuottamisesta, yhdistämällä visuaalisen suunnittelun, käyttöliittymäosaamisen, saavutettavuuden sekä teknologian hallinnan.

Tarjoamme täyden palvelun ratkaisuja alun konseptoinnista lopun ylläpitoon sekä erillisinä palveluratkaisuina.

Käyttöliittymät

Sivu näyttää kivalta, mutta minne pitäisi suunnata seuraavaksi? Tuleeko seinä vastaan jo kättelyssä? Hyvin suunnitellun käyttöliittymän tunnistaa siitä, että homma vaan luista. Selkeästi soljuva käyttäjäpolku ja hyvin suunniteltu käyttöliittymä erottaa sinut muista, lisää käyttömukavuutta ja parantaa tuloksia. Laadukas tekninen suunnittelu ja ammattitaitoinen toteutus tekevät käyttöliittymästäsi kilpailuedun.

Räätälöidyt teemat ja integraatiot

Emme tuota valmiisiin teemoihin rakennettuja WordPress-ratkaisuja, vaan rakennamme jokaiseen projektiin oman kustomoidun teeman käyttöliittymän ja asiakkaan yritysilmeen mukaisesti. Lopputuloksena on tarkoituksenmukainen ja toimiva, mutta samanaikaisesti nopea ja asiakkaan näköinen ratkaisu.

Tuotamme WordPressin rinnalle isojakin räätälöityjä web-sovelluksia ja integraatioita mm. Javascript-frameworkeillä. Tällaisia ratkaisuja ovat esimerkiksi hakusovellukset, tarjouspyyntökoneet ja asiointisovellukset tai chat-ratkaisut.

Lohkorakenne ja helppo hallinta

Rakennamme sivuston ylläpidon siten, että käyttäjä itse pystyy helposti luomaan uusia monipuolisia sivuja ja sisältöjä. Suunnitteluvaiheessa otamme huomioon mahdollisimman käyttäjäystävällisen ja yksinkertaisen hallinnan. WordPressin Gutenberg-editori mahdollistaa muokattavan sivustorakenteen ja monipuoliset sisältölohkot, jotka suunnitellaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Tavoitteenamme on, että käyttäjän on mahdollisimman vaivattomasti käyttää, muokata, päivittää ja ylläpitää sivustoa halutessaan täysin itsenäisesti.

Tuki ja ylläpito

Ylläpitopalvelulla pidämme palvelut tietoturvallisena ja annamme näille toimintatakuun. Tarjoamme asiakkaillemme helppoa WordPress ylläpitoa. Sekä WP:n että räätälöityjen sovellusten ylläpito sisältää niinikään varmuuskopiot sivustosta sekä lisäosiin ja alustaan liittyvät päivitykset niin, että kokonaisuus on tietoturvallinen. Ylläpito sisältää myös erilaisiin integraatioihin kuuluvat palvelintilat ja kehitysvaiheen staging-ympäristön. Palvelut toimivat modernilla palvelinympäristöllä, joka takaa nopean sivun latautumisen. Lisäksi projektikohtaisesti nimetyt asiantuntijamme ovat tukenasi jos sivusto kaipaa tukitoimia tai muita muutostarpeita.

Käytämme vain luotettavimpia lisäosia ja parhaiksi toteamiamme käytäntöjä, palveluita sekä saavutettavuuskritereitä. Autamme varmistamaan, että sivusto täyttää tietosuojalain mukaiset vaatimukset mm. tietosuojaselosteen ja evästekyselyn osalta. Kaikki toiminta perustuu jatkuvaan kehittämiseen ja käytäntöjen säännölliseen tarkistamiseen.

Hakukoneoptimointi

WordPressillä luodut sivut indeksoituvat erinomaisesti Googlessa ja sivustot rakennetaan hakukoneystävällisyys huomioiden. WordPress-ratkaisumme sisältävät hakukoneoptimointityökalun, jonka avulla sivustosi ovat paremmin hakukoneiden löydettävissä. Tarjoamme myös erillisenä digitaalisen markkinoinnin palveluna hakukoneoptimintia.


Uusimpia WP-projekteja:


Oppainasi WordPressin saloihin:

Joni Karjalainen

Senior Web Developer

Front-End Development, Support, Digital-Marketing

Inari Laurila

Key Account Manager

Project Management, Accessibility, Front-End Development

Aki Saksola

CTO

UI/UX-design, Front-End Development, Project Management

Linda Hovila

Web Developer

WordPress, Front-End Development, Support

Ville Kurkikangas

Web Developer

Front-End Development, UI/UX-design

Lisää WordPress toteutuksia:


Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Jos sivumme saivat sinut pohtimaan oman sivustosi tulevaisuutta, kirjoita yhteystietosi ja lyhyt kuvaus ongelmasta tai mahdollisuudesta alla olevaan lomakkeeseen.

Yhteyshenkilöt

Jos lomakkeiden täyttäminen ei innosta vaan haluat ottaa suoraan yhteyttä, kirjoita sähköposti etunimi.sukunimi@trimedia.fi tai ota yhteyttä alla oleviin henkilöihin.

Arto Saksola
Puh: +358 44 535 7215

Tuuli Strandman
Puh: +358 40 6744677


Palvelut 01

Ei ole olemassa yhtä oikeaa ratkaisua joka sopisi kaikille. Meidän ammattitaitomme on löytää teidän liiketoimintaanne parhaiten tukevat ratkaisut ja saada niillä aikaan tuloksia.