UX+UI

On kyseessä sitten verkkosivut tai -palvelu, työpöytä- tai mobiilisovellus, hyvä käyttöliittymä on kaiken lähtökohta. Tekninen osaamisemme täydennettynä erinomaisella visuaalisella suunnittelulla takaavat, että niin käyttäjän, kuin sinunkin tarpeet ja tavoitteet täyttyvät. Otamme työssämme aina huomioon palvelun saavutettavuuden ja helppokäyttöisyyden.

Suunnittelun kulmakivenä paras käyttökokemus tyylikkäällä ulkoasulla


Konseptointi

Konseptointivaiheessa määrittelemme palvelulle käyttäjäpersoonat ja tärkeimmät käyttötarpeet sekä palvelun aseman suhteessa potentiaalisiin kilpailijoihin. Samalla voidaan miettiä myös palvelun liiketoimintamallia ja ydintoiminnallisuuksia. Tärkeää on tutustua palvelun käyttäjien tarpeisiin ja määrittää mahdolliset ongelmakohdat.

 

Käyttöliittymät

Sivu näyttää kivalta, mutta minne pitäisi suunnata seuraavaksi? Tuleeko seinä vastaan jo kättelyssä? Hyvin suunnitellun käyttöliittymän tunnistaa siitä, että homma vain luistaa. Selkeästi soljuva käyttäjäpolku ja hyvin suunniteltu käyttöliittymä erottaa sinut muista, lisää käyttömukavuutta ja parantaa tuloksia. Laadukas tekninen suunnittelu ja ammattitaitoinen toteutus tekevät käyttöliittymästäsi kilpailuedun.

Saavutettavuus

Verkkopalveluiden saavutettavuus hyödyttää kaikkia. Varmistamme sivustosi saavutettavuutta käytettävyyden, teknisen toteutuksen ja sisällön osalta.

  • Saavutettavuusauditointi: käymme sivuston läpi ja havainnoimme sivuston helppokäyttöisyyttä sekä sisältöä WCAG 2.1 -ohjeistoon peilaten.
  • Tekninen auditointi: Testaamme sivuton erilaisilla verkkotyökaluilla, jotka etsivät koodista saavutettavuusvirheitä.

Analysointi ja käyttäjätutkimukset

Huono käyttäjäkokemus johtaa väistämättä potentiaalisen asiakkaan menettämiseen. Kartoitamme palvelusi käyttäjäpolut, jotka ohjaavat käyttäjän palvelun pariin: onko käyttäjä päätynyt sinne, minne itse halusi tai palvelun avulla haluttiin hänet ohjata? Analysoimme asiakkaidesi käyttäytymistä ja luomme niiden pohjalta toimivan kokonaisuuden.  Hyödynnämme tässä mm. käyttäjähaastetteluita, kävijädataa sekä seurantoja ja luomme avainkävijäprofiileja. 

Palvelu ei myöskään ole koskaan täysin valmis. Menestyvä palvelu vaatii jatkuvaa jatkokehitystä, jonka avulla asiakkaasi löytävät entistä paremmin etsimänsä.


Poimintoja käyttisprojekteista:


Tekijöitämme UI & UX parissa:

Noora Ojanen

Designer

UI/UX-design, Branding, Marketing, Illustration

Joni Karjalainen

Senior Web Developer

Front-End Development, Support, Digital-Marketing

Esa-Pekka Autio

Web Developer

Front-End Development, Back-End Development, UX/UI-design, Animations

Aki Saksola

CTO

UI/UX-design, Front-End Development, Project Management

Antti Ylikorpi

Senior Designer

UI/UX-design, Branding, Marketing, Illustration

Ville Kurkikangas

Web Developer

Front-End Development, UI/UX-design

Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Jos sivumme saivat sinut pohtimaan oman sivustosi tulevaisuutta, kirjoita yhteystietosi ja lyhyt kuvaus ongelmasta tai mahdollisuudesta alla olevaan lomakkeeseen.

Yhteyshenkilöt

Jos lomakkeiden täyttäminen ei innosta vaan haluat ottaa suoraan yhteyttä, kirjoita sähköposti etunimi.sukunimi@trimedia.fi tai ota yhteyttä alla oleviin henkilöihin.

Arto Saksola
Puh: +358 44 535 7215

Tuuli Strandman
Puh: +358 40 6744677


Palvelut 01

Ei ole olemassa yhtä oikeaa ratkaisua joka sopisi kaikille. Meidän ammattitaitomme on löytää teidän liiketoimintaanne parhaiten tukevat ratkaisut ja saada niillä aikaan tuloksia.