Työ – Verkkosivusto : Kunnonlähde Kankaanpää 02.42

Kunnonlähde 01.2024

Uudistettu lähde hyvään oloon

Kunnonlähde Kankaanpää on yksi Suomen merkittävimmistä kuntoutuksen tarjoajista. Kunnonlähteellä vietetään myös arjen virkistäviä liikuntatuokioita, viihdytään juhlissa ja kokouksissa ja syödään hyvää ruokaa ja yövytään hotellissa.


Yhteistyön tulos

Trimedian ja Suomen Digimarkkinoinnin yhteistyössä toteuttama sivusto tarjoaa entistä vaivattomamman tavan löytää ja osallistua kuntoutuksiin sekä hyödyntää Kunnonlähteen monipuolisia palveluita.

Nimen ja sivuston uudistus

Vuoden 2023 lopulla entinen Kuntoutuskeskus Kankaanpää sai uuden nimen, ja samalla päätettiin päivittää sivusto vastaamaan paremmin muuttunutta identiteettiä. Sivuston päivityksen keskeisenä päämääränä oli varmistaa, että kaikki tarvittavat tiedot kuntoutuksista ja muista palveluista ovat helposti löydettävissä. Erityistä huomiota kiinnitettiin käytettävyyteen ja saavutettavuuteen, ja tulos näkyy nyt entistä käyttäjäystävällisempänä kokemuksena.

SDM kumppanuus

Projekti eteni saumattomasti Trimedian ja Suomen Digimarkkinoinnin yhteistyössä, kun tekninen toteutus käynnistyi ensimmäisten visuaalisten elementtien vahvistamisen jälkeen. Suomen Digimarkkinointi Oy vastasi käyttöliittymän suunnittelusta ja visuaalisesta ilmeestä, kun taas Trimedian roolina oli tekninen toteutus.

Kuntoutukset yhden katon alla

Sivustolla on erityinen sisältötyyppi kuntoutuksille, mikä helpottaa kävijöitä löytämään kiinnostavat kuntoutukset kohderyhmäkohtaisesti. Lisäksi kurssikalenteri päivittyy automaattisesti tiedostotuonnin avulla, ja lahjakorttikauppa on integroitu saumattomasti sivustoon.

Kuntoutukset ja palvelut esiin

Kunnonlähde ry:n uusi verkkosivusto on suunniteltu palvelemaan käyttäjiä tehokkaasti, saavutettavastu ja tarjoamaan selkeän ja houkuttelevan tavan osallistua kuntoutuksiin ja hyödyntää Kunnonlähteen monipuolisia palveluita. 


Yhteistyö Trimedian Jennan, Akin ja Arton kanssa oli sekä sujuvaa että mukavaa. Minulla oli koko ajan tunne, että kaikki järjestyy. Kuulitte toiveemme hienosti, ja aidosti halusitte ratkaista sivustomme tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla. Vaikka aikataulu oli kiireinen, minulla oli luottavainen ja turvallinen olo projektin etenemisestä. Lämmin kiitos ja suositus!

Saila Pajuniemi – Viestintä- ja asiakkuuspäällikkö

Parhaat ratkaisut hyvinvointisi tueksi toteutti

Arto Saksola

CEO

Customer Relationship Management, Project Management, Sales

Aki Saksola

CTO

UI/UX-design, Front-End Development, Project Management

Jenna Saksola

Content Strategist

E-Commerce, Support, Digital Marketing, Project Management

Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Jos sivumme saivat sinut pohtimaan oman sivustosi tulevaisuutta, kirjoita yhteystietosi ja lyhyt kuvaus ongelmasta tai mahdollisuudesta alla olevaan lomakkeeseen.

Yhteyshenkilöt

Jos lomakkeiden täyttäminen ei innosta vaan haluat ottaa suoraan yhteyttä, kirjoita sähköposti etunimi.sukunimi@trimedia.fi tai ota yhteyttä alla oleviin henkilöihin.

Arto Saksola
Puh: +358 44 535 7215

Tuuli Strandman
Puh: +358 40 6744677


Muita toteutuksia

Hyvän mielen työpaikka® -merkki