Työ – Verkkosivusto : Ilmavoimamuseo 02.39

Ilmavoimamuseo 12.2023

Ilmavoimamuseon verkkosivu tuo esiin ilmailuhistoriaa

Uudistimme Keski-Suomessa Tikkakoskella sijaitsevan Ilmavoimamuseon verkkosivuston kiinnostavalla ja kävijää palvelevalla tavalla. Sivusto on visuaalisesti tyylikäs paketti joka tarjoilee kävijäryhmilleen tärkeää tietoa helposti löydettävässä muodossa. Sivusto antaa pieniä makupaloja Suomen ilmavoimien historiasta kutsuen sivustolla vierailijaa käymään itse museossa.


Visuaalinen Ilme heijastaa historiaa

Sivuston visuaalinen ilme heijastelee ilmavoimien yli satavuotista historiaa. Graafinen ohjeistus varmistaa yhtenäisen ja erottuvan ilmeen, kun taas laaja valokuvamateriaali tuo esille niin uusia kuin vanhojakin ilmailuhetkiä.

Sivuston kohderyhmille suunniteltu

Sivusto on suunniteltu huomioimaan erityyppisiä kävijöitä kuten perheet, ikäihmiset sekä kansainväliset matkustajat. Erityistä huomiota on kiinnitetty iäkkäämpiin kävijöihin. Sivustolla on selkeä rakenne ja helppokäyttöiset toiminnot, jotta navigointi on sujuvaa ja miellyttävää kaikille kävijöille. Räätälöidyt lohkot tarjoavat monipuolisesti sisällön esittämistapoja vastaten Ilmavoimamuseon erilaisten kävijöiden tarpeisiin.

Pitkäikäinen toteutus

Hyödynnämme laajasti WordPressin oletusominaisuuksia varmistaaksemme sivuston pitkän elinkaaren. Sivusto on toteutettu teknisesti laadukkaalla tavalla. Sivusto sisältää lisäksi toiminnallisuudet, kuten hakutoiminnon, digitaalisen arkiston, SEO-ystävällisyyden, mobiiliresponsiivisuuden sekä saavutettavuuden.

Evästeetön matomo-analytiikka

Sivustolle asennettiin evästeetön Matomo-analytiikka. Tarjosimme asiakkaalle koulutuksen analytiikan käytöstä sekä huolehdimme tarvittavista asennuksista. Sivuston ylläpitäjät löytävät Matomon analytiikkaraportit kätevästi WordPressin hallintanäkymän kautta. Ilmavoimamuseon verkkosivusto tarjoaa verkkovierailijoille syvällisen ja helppokäyttöisen pääsyn ilmailuhistorian maailmaan, olivatpa he sitten innokkaita ilmailuharrastajia tai uteliaita matkailijoita!


Verkkosivujemme uudistus sujui nopeasti ja mutkattomasti Trimedian kanssa. Ideoitamme kuunneltiin herkällä korvalla, mutta saimme myös ammattilaisten vinkkejä ja näkökulmia siitä, kuinka sivujamme voisi kehittää toimivammaksi. Olimme koko ajan kärryillä projektin etenemisestä tiiviin yhteydenpidon ansiosta. Uusista sivuistamme tuli raikkaat, selkeät ja ammattimaiset – juuri sellaiset kuin olimme toivoneetkin! – Suomen Ilmavoimamuseo

Suomen Ilmavoimamuseo


Suomen Ilmavoimien historian ja perinteiden tallentaja

Suomen ilmavoimamuseo esittelee suomalaista sotilasilmailuhistoriaa 1910-luvulta nykypäivään saakka. Perusnäyttelyn esineistö koostuu pääasiassa Suomen ilmavoimien käytössä olleista lentokoneista, moottoreista ja lentovarusteista. Eri puolelle näyttelyhallia on sijoitettu myös vaihtuvia näyttelyosia.

Suomen ilmavoimamuseo konservoi ja restauroi ilmavoimien käyttämiä lentokoneita ja muuta esineistöä. Konservoinnin lähtökohtana on säilyttää esineet mahdollisimman autenttisena ja alkuperäisyyttä kunnioittaen.

Projektin toteutuksesta vastasivat

Noora Ojanen

Designer

UI/UX-design, Branding, Marketing, Illustration

Linda Hovila

Web Developer

WordPress, Front-End Development, Support

Tuuli Strandman

Senior Marketing Specialist

Web Analytics, SEO, Project Management, Digital Marketing

Muita toteutuksia

Hyvän mielen työpaikka® -merkki


Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Jos sivumme saivat sinut pohtimaan oman sivustosi tulevaisuutta, kirjoita yhteystietosi ja lyhyt kuvaus ongelmasta tai mahdollisuudesta alla olevaan lomakkeeseen.

Yhteyshenkilöt

Jos lomakkeiden täyttäminen ei innosta vaan haluat ottaa suoraan yhteyttä, kirjoita sähköposti etunimi.sukunimi@trimedia.fi tai ota yhteyttä alla oleviin henkilöihin.

Arto Saksola
Puh: +358 44 535 7215

Tuuli Strandman
Puh: +358 40 6744677