Työ – Lahjoitussivusto : MIELI Ry lahjoitussivusto 02.37

Mielilahjoitus 12.2023

Lahjoituksilla apua ajoissa

Toteutimme Mieli ry:n lahjoitussivuston, joka on suunniteltu tarjoamaan käyttäjille mahdollisimman helpon ja monipuolisen tavan tukea Mieli ry:n arvokasta työtä mielenterveyden edistämiseksi.  Visuaalisen suunnittelun ja teknisen toteutuksen rinnalla tärkeimpiä toteutuksen osa-alueita oli WordPressin lomakkeiden, maksupalveluintegraatioiden ja Salesforce CRM -järjestelmän saumaton yhdistäminen.


Moderni, monipuolinen ja saavutettava verkkoratkaisu, joka tukee Mieli ry:n tärkeää työtä mielenterveysasioissa.

Integraatiot: Salesforce, Mobilepay, Paytrail

Yksi projektin keskeisistä osista oli WordPressin lomakkeiden, maksupalveluintegraatioiden ja Salesforce CRM -järjestelmän saumaton yhdistäminen. Mieli ry:n, Trimedian ja CRM-kumppanin tehokkaan yhteistyön tuloksena syntyi lopputulos, jonka avulla voidaan jatkossa mahdollistaa mutkaton lahjoitusvarojen kerääminen yhdistettynä lahjoitustietojen ja -prosessien hallintaan.

Tekninen toteutus ja visuaalinen ilme

Tekninen toteutus on viety läpi huolella ja sivusto on suunniteltu noudattaen kesällä voimaan tulleita WCAG 2.2 -kriteereitä. Ulkoasusuunnittelu on toteutettu hienovaraisesti heijastaen Mieli ry:n brändiä ja arvoja. Graafinen ilme tukee sivuston käyttäjäystävällisyyttä ja kulkee käsi kädessä emosivuston kanssa.

Lahjoittaminen eri tavoilla

Sivustolla on monipuoliset lahjoitusmahdollisuudet: kertalahjoittamisen rinnalla on mahdollisuus liittyä kuukausilahjoittajaksi eri maksutavoilla, mukaan lukien suosittu Mobilepay. Käyttäjä voi lahjoittaessa hyödyntää eri maksutapoja, kuten verkkomaksua,luottokorttia tai e-laskua sekä laskutusominaisuutta tai MobilePay-maksuvaihtoehtoa.

CRM + GravityForms

Eri lahjoitustyyppejä varten rakennettiin omat lahjoituslomakkeet, kuten yrityslahjoituksiin, keräyksiin ja testamenttilahjoituksiin. Kaikki lomakkeet integroidaan saumattomasti Salesforceen, mikä tekee lahjoitusten seuraamisesta ja hallinnoinnista vaivatonta.

Lisäarvoa tuo mahdollisuus käyttää sivustoa telemarkkinointiin ja feissaukseen, johon on luotu omat piilotetut lahjoituslomakkeet. Näin Mieli ry voi toteuttaa tehokasta varainhankintaa eri kanavilla ja yhteydenpitomuodoilla.


”Työskentely Trimedian kanssa on ollut virtaviivaista ja tehokasta, ja kokonaisuuksia on ymmärretty hyvin. Kiperätkin pohdinnat on ratkaistu ammattitaidolla ja luovuudella.”

Mieli Ry – CRM-asiantuntija

Joulukampanjasivusto

Loimme Mieli ry:lle joulukampanjasivuston, joka henkii joulun tunnelmaa ja mahdollistaa lahjoittamisen mielenterveystyön tukemiseksi juuri ennen joulua. Sivusto on rakennettu osana mielilahjoitus.fi sivustoa WordPress-alustalle, ja se tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden lahjoittaa nuorten ja lasten mielenterveystyöhön.

Kampanjasivustolle luotiin omat navigaatiot ja kampanjakohtaiset ominaisuudet. Sivustolta löytyvät lahjoituslomakkeet on integroitu pääsivuston mukaisesti maksupalveluihin ja Salesforce-järjestelmään.

Yrityslahjoittajille suunniteltiin erityisominaisuus, jonka avulla he voivat määrätyn summan lahjoittaessaan saada oikeudet tiettyyn viestintäpakettiin. Tämä lisää yritysten osallistumisen houkuttelevuutta ja tuo uuden tavan tukea Mieli ry:n työtä. Automatisoitu lahjoittajien lista pitää huolen siitä, että kaikki lahjoittaneet yritykset nousevat näkyville, korostaen yhteistyöhön osallistumisesta.

MIELI Suomen Mielenterveys ry


MIELI Suomen Mielenterveys ry:n perustehtävä on mielenterveyden edistäminen ja ongelmien ehkäisy. MIELI ry on maailman vanhin mielenterveysalan kansalaisjärjestö.

Lahjoitusvaroja mielenterveyteen toteuttamassa

Lasse Mettovaara

Senior Web Developer

Advanced Web Technologies, Dev Ops, Full Stack Development

Aki Saksola

CTO

UI/UX-design, Front-End Development, Project Management

Jenna Saksola

Content Strategist

E-Commerce, Support, Digital Marketing, Project Management

Antti Ylikorpi

Senior Designer

UI/UX-design, Branding, Marketing, Illustration

Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Jos sivumme saivat sinut pohtimaan oman sivustosi tulevaisuutta, kirjoita yhteystietosi ja lyhyt kuvaus ongelmasta tai mahdollisuudesta alla olevaan lomakkeeseen.

Yhteyshenkilöt

Jos lomakkeiden täyttäminen ei innosta vaan haluat ottaa suoraan yhteyttä, kirjoita sähköposti etunimi.sukunimi@trimedia.fi tai ota yhteyttä alla oleviin henkilöihin.

Arto Saksola
Puh: +358 44 535 7215

Tuuli Strandman
Puh: +358 40 6744677


Muita toteutuksia

Hyvän mielen työpaikka® -merkki