The Web is your Business?

Haemme tyyppejä, joiden asenne on kohdallaan ja joiden mielestä kaverin jeesaaminen ja reilu meininki on oikea tie onneen. Me etsimme niin ongelmien ratkojia, tasaisia omasta työstään ilahtuvia ja ylpeitä tekijöitä, kuin pirskahtelevia innostujia ja asiakkaan tukipilareita. Emme aina vaadi miljoonan diplomin ja tutkinnon pöytään tuomista, sillä tärkeintä meille on osaaminen ja oikea asenne. VAROITUS! Saattaa aiheuttaa riippuvuutta.

Avoimet tehtävät

Opiskelija / harjoittelija

DIGIPALVELUT · JYVÄSKYLÄ · JOUSTAVA ETÄTYÖ

Lue lisääAvautuu uuteen ikkunaan

Parasta työssäni on hyvä työilmapiiri, joka on avoin ja kannustava. Työntekijöitä kohdellaan tasapuolisesti ja kaikkien toiveita kuunnellaan. Trimedialla on vahva yhdessä tekemisen meininki, eikä ongelmien kanssa jää yksin.

Noora – Designer

Mitä kuuluu meillä pakettiin?


Meidän näköinen meininki

Yhdet ymmärtävät koodia ja palvelimia, toiset visuja tai käyttisratkaisuja ja muilla on muita supervoimia. Yhdessä me olemme Trimedia, jolle tärkeää on tekijät jotka voi hyvin. Eduilla leuhkiminen ei ole meidän juttu, vaikka voisimme paukutella henkseleitä listauksilla työnterveyspalveluista, Edenredistä, toimiston hierontatuoleista tai yhteisestä perjantailounaasta, peli-illoista, yhteisistä tekemisistä ja muista tykyhommista.

Rennon ammattimaisesti

Meidän periaate on, että hommat hoidetaan ammattimaisesti etsien samalla tehokkaampia ja fiksumpia tapoja toimia. Vierivä kivi ei sammaKoidu, joten haluamme tarjota mahdollisuuden kehittyä myös itse ammatillisessa osaamisessa ja vaikuttaa omiin työtehtäviin ja suuntaan, johon haluaa edetä tulevaisuudessa.

Vastuu & vapaus

Meitä yhdistää ammattitaito, halu viedä projektit loppuun asti menestyksekkäästi ja jatkuvan kehittymisen into. Tavoitteenamme on pystyä tarjoamaan sekä asiakkaan, että meidän kunnianhimon täyttäviä palveluita. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi teemme työtä niin paikan päällä toimistolla tai etänä eri puolella Suomea. Tärkeintä on, että jokainen ottaa vastuuta omasta työstään ja tekee sen ylpeydellä.


Tykkään työssäni siitä, että saan paljon vastuuta. Olemme kaikki vähän niin kuin yrittäjiä firman sisällä. Tämä mielestäni näkyy hyvin yleisesti positiivisena asenteena. Yhdessä kehitämme kokoajan toimintatapoja, joten ei olla jämähdetty paikalleen.

Joni – Front End Developer

Lue lisää työskentelystä Trimedialla


Harjoittelu vm. 2022

Harjoittelijamme Petra Lund ja Ville Kurkikangas kertovat ensi päivistään ja kokemuksistaan harjoittelun aikana.

Lue artikkeli

Miten päädyin Trimedialle

Trimedialle on saapunut useampi uusi työntekijä viimeisen vuoden sisällä.

Lue artikkeli

Trimedialaisen arkipäivä

Miltä näyttää keskimääräinen trimedialainen? Tässä postauksessa ei pureuduta meidän strategisiin mittoihin, vaan meidän arkipäivään.

Lue artikkeli

Liittyisitkö joukkomme?

Jos avoimista paikoista ei tällä hetkellä löytynyt sopivaa niin lähetä avoin hakemus tai laita suoraan viestiä Artolle tai Tuulille sähköpostitse.

Max. tiedoston koko: 64 MB.