Työ – Sivusto : Lakeland Kiertomatkatyökalu 02.36

Lakeland Kiertomatkatyökalu 12.2023

Visit Lakeland Finland Kiertomatkat houkuttelevaan muotoon

Toteutimme kansainväliselle Visit Lakeland Finland sivustolle räätälöidyn kiertomatkatyökalun, jonka avulla sivujen ylläpitäjät voivat helposti luoda sivustolle houkuttelevia kokonaisuuksia. Itsenäisesti käytettävä työkalu mahdollistaa haluttujen tuote- ja sisältökokonaisuuksien visuaalisen ja kerronnallisen esittämisen ja ohjaa sivuston vierailijoita tekemään varauksia palveluntarjoajan verkkokaupasta.


Markkinoinnin ja myynnin kannalta tehokas yhdistelmä

Kiertomatkatyökalu integroi markkinointitekstit ja Datahubin matkailutuotteet saumattomasti luoden markkinoinnin ja myynnin kannalta tehokkaan yhdistelmän. Kiertomatka esittää kävijälle esimerkiksi kiertomatkan keston, teeman, kaudeni sekä Google Maps karttanäkymän, tarjoten kävijälle kattavan kuvan tarjolla olevista matkaelämyksistä. Lopputuloksena sivuston kävijä saa konkreettisen matkaohjelman, joka sisältää yksityiskohdat siitä, mitä kiertomatka pitää sisällään. Matkaohjelman kautta kävijä pääsee tekemään varaukset matkailupalveluiden omien varausjärjestelmien kautta.

Helppo ylläpidettävyys

Kiertomatkatyökalun hallintanäkymässä sivuston ylläpitäjä syöttää kiertomatkan etapit tekstinä sekä kartan koordinaattien muodossa. Kiertomatkatyökalu piirtää näiden pohjalta automaattisesti reitin kartalle. Karttanäkymä generoituu automaattisesti paitsi yksittäisen kiertomatkan sivulle, myös kiertomatkojen koontinäkymään kortille.

Suosikit talteen omalle listalle


Sivustolle rakennettiin myös suosikkiominaisuus, jonka avulla käivijä voi valita suosikkinsa Datahubin matkailutuotteiden joukosta ja kerätä ne linkin taakse talteen.

Visit Finland on jakanut Suomen neljään suuralueeseen: Lappiin, saaristoon, pääkaupunkiseutuun ja Järvi-Suomeen. Järvi-Suomen alueista Päijät-Häme, Kanta-Häme, Pirkanmaa, Keski-Suomi ja Pohjois-Karjala käynnistivät syksyllä 2021 Lakeland Finland – alueiden välisen verkostoyhteistyöhankkeen, johon myös Visit Finland on sitoutunut taustatueksi. 

Sivustoa toteuttamassa

Antti Ylikorpi

Senior Designer

UI/UX-design, Branding, Marketing, Illustration

Tuuli Strandman

Senior Marketing Specialist

Web Analytics, SEO, Project Management, Digital Marketing

Linda Hovila

Web Developer

WordPress, Front-End Development, Support

Inari Laurila

Key Account Manager

Project Management, Accessibility, Front-End Development

Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Jos sivumme saivat sinut pohtimaan oman sivustosi tulevaisuutta, kirjoita yhteystietosi ja lyhyt kuvaus ongelmasta tai mahdollisuudesta alla olevaan lomakkeeseen.

Yhteyshenkilöt

Jos lomakkeiden täyttäminen ei innosta vaan haluat ottaa suoraan yhteyttä, kirjoita sähköposti etunimi.sukunimi@trimedia.fi tai ota yhteyttä alla oleviin henkilöihin.

Arto Saksola
Puh: +358 44 535 7215

Tuuli Strandman
Puh: +358 40 6744677


Muita toteutuksia