Työ – Verkkosivustouudistus : Himos Jämsä 1.11

Himos Jämsä 10.2022

HimosJämsä matkailusivustolle uudistunut ilme

Vastasimme jo aikaisemmin teknisesti toteuttamme HimosJämsä sivuston ulkoasun uudistuksesta. Ulkoasusta tuli uudistuksen jälkeen yhtenevä Jämsän kaupungin sivuston ulkoasun kanssa ja uudistus toteuttettiin WCAG 2.1 saavutettavuusvaatimusten mukaisesti. 


Toteutus

Sivusto toteutetiin WordPress-julkaisujärjestelmällä. Päämääränä oli visuaalisesti houkutteleva ja helppokäyttöinen ratkaisu.

HimosJämsä sivusto luo alueesta houkuttelevaa mielikuvaa 

Alueen palveluita ja matkailuelämyksiä kuvaava sivusto vahvistaa alueen tunnettuutta kohderyhmien keskuudessa. Sivusto luo alueesta houkutteleva mielikuva sekä saada asiakas löytämään alueen tarjoamat matkailupalvelut.

HimosJämsä sivusto tarjoaa kanavan, josta pääsee tutustumaan Jämsän palvelutarjontaan kerralla. Sivustolta löytyy myös majoitusvaihtoehdot ja suorat linkit yritysten omille sivuille, josta varauksen voi tehdä. Laajan valikoiman esittely inspiroi matkailijaa ja auttaa suunnittelemaan matkaa Jämsään.

Saavutettavuus WCAG 2.1 kriteereitä noudattaen 

Sivustolle toteutettiin uudistuksen yhteydessä saavutettavuusaudiointi jonka pohjalta sivusto toteutettiin saavutettavaksi. Sivusto noudattaa WCAG 2.1 saavutettavuusvaatimuksia. Toteutuksessa huomioimme värien kontrastit, kuvien vaihtoehtoiset tekstit, nimikoimme syötekentät sekä huolehdimme siitä, että linkit ja toiminnot ovat ennustettavissa linkkitekstissä.

Sujuvaa ylläpitoa ja tietoturva-asioista huolehtimista yhden luukun periaatteella 

Toteutus sisältää palvelimen sekä WordPressin ylläpidon, jotka kattaa järjestelmän toimintakykyisenä pitämisen, tietoturvapäivitykset sekä virhetilanteiden selvityksen ja korjaamisen. Huolehdimme varmuuskopioinnista sekä siitä, että palvelin on aina toimintakunnossa jotta sivusto pysyy toiminnassa vakaasti ja varmasti. Lisäksi autamme vastaamaan nykyisiin GDPR-vaatimuksiin jotta sivu noudattaa lainmukaisia evästekäytäntöjä.

Matkailuvinkit ja tietoa usealla kielellä

Sivustolla tarjotaan matkailuvinkkejä ja yleistä matkailuneuvonnallista tietoa seudusta. Alueen matkailualan yritykset vastaavat omien tuotetietojensa syöttämisestä, päivittämisestä ja ylläpidosta. Sivusto palvelee myös kansainvälisiä asiakkaita ja se on käytettävissä neljällä eri kielellä.

Asiakas – Himos Jämsä


Himos-Jämsä kehittää alueen matkailua, sekä yhteistyössä kaupungin ja yrittäjien kanssa, että erilaisten hankkeiden avulla. Himos-Jämsä matkailuinfo on osa Jämsän kaupunkia, joka vastaa matkailun kehittämisestä, yhteismarkkinoinnista sekä matkailuinfon toiminnasta.

Mukana matkalla sivuston kehityksessä

Inari Laurila

Key Account Manager

Project Management, Accessibility, Front-End Development

Joni Karjalainen

Senior Web Developer

Front-End Development, Support, Digital-Marketing

Arto Saksola

CEO

Customer Relationship Management, Project Management, Sales

Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Jos sivumme saivat sinut pohtimaan oman sivustosi tulevaisuutta, kirjoita yhteystietosi ja lyhyt kuvaus ongelmasta tai mahdollisuudesta alla olevaan lomakkeeseen.

Yhteyshenkilöt

Jos lomakkeiden täyttäminen ei innosta vaan haluat ottaa suoraan yhteyttä, kirjoita sähköposti etunimi.sukunimi@trimedia.fi tai ota yhteyttä alla oleviin henkilöihin.

Arto Saksola
Puh: +358 44 535 7215

Tuuli Strandman
Puh: +358 40 6744677


Muita toteutuksia