Verkkopalvelu­ratkaisut

Yhdistyksille, säätiöille ja kolmannen sektorin toimijoille

Uskallamme väittää, että olemme julkisen ja kolmannen sektorin toteutusten asiantuntijoita.  Väitteemme perustuu laajaan kokemukseen alasta ja sen ongelmakohdista, joihin osaamme tarjota toimivia ratkaisumalleja. Tunnemme aiempien toteutusten kautta voittoa tavoittelemattomien järjestöjen, yhdistysten ja säätiöiden hyvään suuntautuvan toimintakulttuurin sekä sen tavoitteet ja haasteet.


Vaivaton kokonaisuus yhden katon alta

Olemme erikoistuneet räätälöityihin WordPress-palveluihin ja tarjoamme kaikki tarpeelliset ratkaisut koko palvelun elinkaarelle. Hyvin suunniteltu käyttöliittymä, raikas visuaalinen ulkoasu ja pitkän elinkaaren tekninen toteutus ovat WordPress-palveluidemme kulmakiviä. Tarjoamme myös sivuston ylläpidon ja jatkokehityksen jolloin voit keskittyä itse olennaiseen.

Löydämme ratkaisut alan haasteisiin, on se sitten budjetin tai saatujen avustusten asettamat rajoitukset toteutukselle, raportoinnin hankaluus tai henkilöstöresurssien vaihtuvuus.

Budjetti: Meidän vahvuus on, että pysymme annetussa hinnassa

Henkilöstöresurssit: Me pidämme ohjat käsissä, vaikka toimeksiantajan henkilöstössä tapahtuisi vaihtuvuutta. Näin voitte luottaa, että projektin läpivienti toteutuu suunnitelman mukaisesti.

Hankeraportointi: Me autamme asettamaan mittareita ja hankkimaan vaadittavat tietoresurssit tavoitteiden mittaamiseen.  Määrittelemme yhdessä kanssanne millä tavoin voitte parhaiten osoittaa raportoinnin vaatimat tulosvaatimukset.

Ratkaisut varainkeruuseen: Me toteutamme menestyksekkäästi verkkopalveluissa eri tapoja ja reittejä lahjoittamiselle, joiden ansiosta varainkeruu on entistäkin helpompaa.


Tarjoamme

Ratkaisut varainkeruuseen

Varainkeruu on usein keskeinen osa yhdistyksen toimintaa, jolloin helppokäyttöinen ja toimivan lahjoitustoiminnallisuus on ehdoton edellytys. Olemme toteuttaneet useita lahjoittamispolkuja ja -muotoja. Projektin määrittelyvaiheessa valitaan sopivimmat lahjoittamismahdollisuudet. Katso esimerkkejä toteuttamistamme lahjoitustoiminnoista: Syöpäsäätiö, RoosaNauha, Aivosäätiö

Esimerkkejä lahjoitustavoista:

 • Kertalahjoitus eri maksutavoin
 • Kuukausilahjoitus
 • Keräyksen perustaminen

Saavutettava toteutustapa

Suunnittelemme verkkopalvelumme saavutettavaksi ja tarjoamme lisäksi saavutettavuusauditointeja, jotka sisältävät mahdollisten puutteiden korjaamiseen konkreettiset kehitysehdotukset. Saavutettavia sivustototeutuksiamme ovat mm.: Kuurojenliitto, Syöpäsäätiö, TAT

Esimerkkejä saavutettavuuden yksityiskohdista:

 • Värisuunnittelu kontrastit huomioidaan
 • Kuvien vaihtoehtoiset tekstit
 • Linkit ja toiminnot ovat ennustettavissa linkkitekstissä
 • Syötekentät nimikoidaan

Muunnamme tavoitteet mitattavaan muotoon

Verkkosivuston toimivuuden mittaamisessa on tärkeää tunnistaa verkkosivuston tavoitteet. Muunnamme tavoitteet mitattavaan muotoon ja rakennamme näistä vaivattoman ja yksinkertaisen seurantanäkymän. Seurantanäkymä ei edellytä erillistä kirjautumista analytiikkaratkaisuun vaan helpottaa raportointia myös organisaation sisällä.

Esimerkkejä mitattavista tavoitteista:

 • Lahjoitusten määrä, yhteydenotot, sivuston kävijämäärät, sitoutuminen sivustoon, uutiskirjeen tilaukset
 • Muut toimijakohtaiset konversiomittarit, kuten kävijäpolun jatkuvuuden toteutuminen toivotusti

Tarjoamme myös tietoturvallista ja räätälöitävää Matomo Analytics kävijäseurantaa.

Sisällönhallinnan helppous

Sisällönhallintamme ratkaisut ovat selkeitä ja helppokäyttöisiä. Myös teknisesti vähemmän kokeneet käyttäjät kokevat ylläpidon helpoksi ja vaivattomaksi. Lisäksi nimeämme projektiin mukaan myös WordPress-osaajan joka toimii tukena sisällönsyötön vaiheessa.

Verkkosivuston sisällöntuotanto ja julkaisuympäristön ylläpitäjät voivat itse muokata rakennetta ja tuottaa sisältöjä itsenäisesti lohkoja hyödyntäen. Projektiin resursoidaan aina ylläpidon koulutus, joka räätälöidään tilaajan osaamistason ja tarpeiden mukaan.

Kokemus valttina

Tunnemme aiempien toteutuksiemme kautta eri ratkaisumalleja ja ehdotamme aktiivisesti tapoja toteuttaa asioita matkan varrella. Olemme toimittaneet ja suunnitelleet useita eri toiminnallisuuksia alan toteutuksiin, kuten Extranetit, kieliversioinnit, Multisite-toteutukset, konseptointi ja käyttäjätutkimukset, materiaalipankit sekä sisältökartoitukset.

Tiedämme, ettei ole olemassa yhtä oikeaa ratkaisua joka sopisi kaikille. Meidän ammattitaitomme on löytää teidän toimintaanne parhaiten tukevat ratkaisut ja saada niillä aikaan tuloksia. 

Yhteistyön periaatteet

Otamme toteutuksessa aina huomioon tilaajan it-osaamisen tason sekä sen, ettei taustalla välttämättä toimi it-asiantuntijoita. Kerromme siis tekniikasta selkokielellä ja asiakkaamme voivat luottaa siihen, että valitsemme kustannustehokkaita ja pitkäkestoisia ratkaisuja heidän puolesta.

Haluamme, että asiakkuudet perustuvat pitkään yhteiseen taipaleeseen. Siksi Trimedian periaate on, että hoidamme projektit kunnolla ja onnistuneesti. Tyytyväiseen asiakkuuteen kuuluu myös yhteistyön jatkuminen toteutuksen jälkeen, jolloin vastaamme mahdollisiin kysymyksiin tai toiveisiin.

Liity sähköpostilistalle!


Koska järjestöjen, liittojen ja yhdistysten ratkaisut ovat leipälajimme, haluamme tarjota teille mahdollisuuden saada parhaat verkkosivuideat ja -toteutukset sekä ajankohtaiset ratkaisut suoraan omaan sähköpostiinne – ilman liiallista tai ei toivottua viestitulvaa.

Liittymällä sivuillamme uutiskirjelistallemme saat:

 • ilmaisia verkkosivustoideoita (lahjoittaminen, integrointi, raportit ym.)
 • tarinoita projekteista (niin onnistumisista kuin epäonnistumisista)
 • erilaisia esimerkkejä digitoteutuksista (Trimedian ja muiden tekemiä)
 • ajankohtaisia vinkkejä digitaaliseen maailmaan

3. sektorin toteutuksemme

Hyvän mielen työpaikka® -merkki

Nuorten yrittäjyys ja talous NYT

JAMK logo
Jämsä logo
Kainuun Liitto logo
Kuurojen Liitto logo
Likes logo
Oikeusministeriö logo
OMK logo
Pieksämäki logo
TAT logo
Tieteentekijät logo
Visit Jyväskylä logo
Y-Säätiö logo
Aivosäätiö logo
Avoin yliopisto logo
DigiConsumers logo
Ficom logo
Kuntoutussäätiö logo
Peatlands logo
RoosaNauha logo
Syöpäjärjestöt logo
Himosjämsä logo
Kiasma logo

Asiakkaamme kertovat

Laaja verkkosivu-uudistus toteutui sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Erityisesti arvostamme tiimin jäsenten ystävällistä ja avuliasta otetta.

– Aivosäätiön Viestintäpäällikkö

Yhteiskehittämistä parhaimmillaan! Meillä oli halu ja epämääräinen tarve, Trimedialla hyvä korva kuunnella, herkkyys ymmärtää ja taito löytää ratkaisu. Myös kehityspolku eteenpäin on avattu.

Eija Seppänen, DigiConsumers Asiantuntija

Trimedian vahva ammattitaito ja erityisesti selkeä ja tarkka projektinjohto mahdollistivat nettisivu-uudistuksen toteutuksen näin ripeällä aikataululla. Trimedian kyky hallita laajoja kokonaisuuksia oli äärimmäisen tärkeää uudistuksessa, jossa kolmen sivuston sisällöt tuotiin yhteen.

TAT viestinnän asiantuntija, sivustouudistuksen projektivastaava

Trimedia on ollut Syöpäjärjestöille pitkäaikainen ja luotettava kumppani. Projekti eteni hyvässä rytmissä ja uudet ominaisuudet saatiin julkaistua sovitussa aikataulussa.

Fressis – Asiantuntija

Pyydä tarjous toteutuksesta

Arto Saksola +358 44 535 7215
Tuuli Strandman +358 40 6744677
Jenna Saksola +358 45 236 3169

Arto Saksola

CEO

Customer Relationship Management, Project Management, Sales

Tuuli Strandman

Senior Marketing Specialist

Web Analytics, SEO, Project Management, Digital Marketing

Jenna Saksola

Content Strategist

E-Commerce, Support, Digital Marketing, Project Management