Työ – Verkkosivusto ja -kauppa : Aivosäätiö 1.11

Aivosäätiö 03.2021

Lahjoittaminen digiaikaan

Uudistuksen tavoite oli rakentaa informatiivinen sekä helposti lähestyttävä verkkopalvelu, jonka keskiössä on aivojen ja hermoston tutkimuksen edistäminen lahjoitusten avuin. Sivusto hyödyntää teknologisia lahjoitusmahdollisuuksia ja toimii samalla myös tärkeän tiedon välittäjänä. 


Toteutus

Sivusto toteutetiin WordPress-julkaisujärjestelmällä. Päämääränä oli visuaalisesti houkutteleva ja helppokäyttöinen ratkaisu.

Varma tekninen toteutus

Sivustouudistuksessa sivustolle rakennettiin varma tekninen toteutus ja tulevassa jatkokehitysvaiheessa erilaisia lahjoittamispolkuja. Myös kuvallisuutta ja graafisia elementtejä hyödynnettiin sivustolla. Käyttöliittymän teknisessä toteutuksessa käytettiin Trimedian omaa WordPress-teemaa ja sivusto rakennettiin räätälöidyillä Gutenberg-editorin sisältölohkoilla ja -malleilla.

Hakukonenäkyvyys tärkeää

Uudistusprojektissa kiinnitettiin huomiota myös hakukonenäkyvyyteen ja sen säilyttämiseen. Sivustosta tehtiin hakukoneystävällinen ja sisällöt käytiin läpi yhdessä asiakkaan kanssa hakukoneoptimoinnin näkökulmasta. Lisäksi sisällöntuottajalle järjestettiin tiivis hakukoneoptimointia koskeva koulutus. Sivusto on yhdessä mainonnan kanssa kasvattanut tunnettuutta. Yhteistyötä on jatkettu sivuston jatkokehittämisellä sekä tietoturvallisella ylläpidolla.

Jatkokehitys ja järjestelmän ylläpito kunnossa

Sivuston jatkokehityksessä keskityttiin sivustosisältöjen ja -toimintojen täydentämiseen. Sivustolle rakennettiin uusia lomake- ja lahjoituslohko-ominaisuuksia. 

Aivosäätiön toteutus sisältää palvelimen sekä WordPressin ylläpidon, jotka kattaa järjestelmän toimintakykyisenä pitämisen, tietoturvapäivitykset sekä virhetilanteiden selvityksen ja korjaamisen. Huolehdimme varmuuskopioinnista sekä siitä, että palvelin on aina toimintakunnossa jotta sivusto pysyy toiminnassa vakaasti ja varmasti. Lisäksi autamme vastaamaan nykyisiin GDPR-vaatimuksiin jotta sivu noudattaa lainmukaisia evästekäytäntöjä.

Lahjoittamaan houkutteleva räätälöity verkkokauppa 

Lahjoittamaan houkuttava räätälöity verkkokauppa toteutettiin WordPressin ja Woocommercen yhdistelmällä. Verkkokaupasta löytyy useille eri lahjoituskohteille maksutapa sekä kuukausilahjoittajaksi ryhtymiseen että kertalahjoituksille. Lahjoitusten kohteista tehtiin helposti valittavia kokonaisuuksia ja luotiin käyttäjälle mahdollisuus valita itse sopiva lahjoitussumma. Lahjoitusprosessi integroitiin WooCommerce-verkkokaupparatkaisuun. Maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail verkkomaksupalvelu. Lisäksi käyttäjälle luotiin myös muita lahjoitustapoja ja lahjoitus onnistuu mm. Mobilepayllä ja soittamalla.

Asiakas – Aivosäätiö


Aivosäätiö tavoitteena on rakentaa tulevaisuuden Suomea, jossa yhä harvempi meistä joutuu kärsimään aivojen ja hermoston sairauksista. Säätiö edistää lahjoitusvaroin tutkimusta sekä lisää yhteistyössä eri alojen tutkijoiden kanssa ymmärrystä aivoterveydestä, aivosairauksista ja aivotutkimuksesta.

“Yhteistyö Trimedian kanssa on ollut sujuvaa ja joustavaa. Laaja verkkosivu-uudistus toteutui sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Erityisesti arvostamme tiimin jäsenten ystävällistä ja avuliasta otetta.” – Aivosäätiön Viestintäpäällikkö

Mukana sivuston kehityksessä

Aki Saksola

CTO

UI/UX-design, Front-End Development, Project Management

Tuomo Räisänen

Web Developer

Front-End Development

Tuuli Strandman

Senior Marketing Specialist

Web Analytics, SEO, Project Management, Digital Marketing

Arto Saksola

CEO

Customer Relationship Management, Project Management, Sales

Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Jos sivumme saivat sinut pohtimaan oman sivustosi tulevaisuutta, kirjoita yhteystietosi ja lyhyt kuvaus ongelmasta tai mahdollisuudesta alla olevaan lomakkeeseen.

Yhteyshenkilöt

Jos lomakkeiden täyttäminen ei innosta vaan haluat ottaa suoraan yhteyttä, kirjoita sähköposti etunimi.sukunimi@trimedia.fi tai ota yhteyttä alla oleviin henkilöihin.

Arto Saksola
Puh: +358 44 535 7215

Tuuli Strandman
Puh: +358 40 6744677


Muita toteutuksia