Työ – Verkkopalvelu : Syöpäsäätiö 02.16

Syöpäsäätiö 03.2022

Pääosassa vaivaton lahjoittaminen

Syöpäsäätiö.fi sivuston kokonaisvaltainen uudistus toteutettiin Trimedian puolesta onnistuneesti suunnitellussa aikataulussa. Onnistuneen läpiviennin tukena olivat johdonmukaiset viikkopalaverit sekä asiakkaan aktiivinen osallistuminen projektiin.


Toteutus

Näin projektissa edettiin

  • Rakensimme verkkosivuston konseptin ilmeen mukaisen sivuston yhdessä Syöpäsäätiön kanssa
  • Suunnittelimme verkkosivuston ilmeen ja eri lahjoitusmuotoihin lahjoituslomakkeet
  • Toteutimme suoran integraation ulkopuoliseen CRM-järjestelmään
  • Loimme nykyaikaisen ja nopeasti latautuvan WordPress-sivuston, joka on moderni ja teknisesti WCAG 2.1 standardien mukainen
  • Rakensimme sivuston rinnalle onnistuneesti tarkkaa aikataulua vaatineen Roosa Nauha -kampanjasivuston

Muistolahja generaattori

Sivustolle luotiin lisäksi suora integraatio ulkopuoliseen CRM-järjestelmään, jonka kautta lahjoituslomakkeen yhteydessä toimii pdf-generaattori. Tämä mahdollistaa lahjoituksen yhteydessä adressia vastaavan tervehdyksen lähettämisen edesmenneen muistolle sekä osanottoviestin omaisille.

Saavutettavuus

Verkkosivu on testattu ja toteutettu WCAG 2.1 standardien mukaisesti. Yhteistyössä lomakkeiden CRM-palveluntarjoajan kanssa saatiin lomakkeisiin huomattavia parannuksia saavutettavuuden osalta.

Eri tapoja lahjoittaa vain muutamalla klikkauksella

Sivuston suunnittelun keskiössä oli lahjoittamisen mutkattomuus: lahjoittamisesta haluttiin tehdä mahdollisimman helppoa ja turvallista vain muutamalla klikkauksella. Monipuoliset lahjoitusmuodot vaativat erilaisten lahjoituslomakkeiden toteuttamisen, joista lahjoittaja itse voi valita hänelle sopivimman tavan – kuukausilahjoittamisesta kertalahjoitukseen.

Lahjoitusominaisuus toteutettiin GravityFormsia lomakkeita sekä Salesforcen toiminnallisuuksia hyödyntäen.


Asiakas – Syöpäsäätiö

Syöpäsäätiö.fi sivusto toteutettiin onnistuneesti suunnitellussa aikataulussa. Onnistuneen läpiviennin tukena olivat johdonmukaiset viikkopalaverit sekä asiakkaan aktiivinen osallistuminen projektiin.

Projektin toteuttaja

Syöpäsäätiö on Suomen merkittävin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja. Sen varoilla tarjotaan sairastuneille neuvonta- ja tukipalveluita sekä edistetään syövän ehkäisyä. Säätiö tukee rahallisilla avustuksilla heikkoon taloudelliseen tilanteeseen joutuneita syöpäpotilaita ja lapsisyöpäperheitä.

Syöpäsäätiö saa varat toimintaansa yksinomaan lahjoituksista, jotka mahdollistavat tukitehtävien toteutumisen ja rahoittamisen.

Räpylät tässäkin sopassa

Aki Saksola

CTO

UI/UX-design, Front-End Development, Project Management

Inari Laurila

Key Account Manager

Project Management, Accessibility, Front-End Development

Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Jos sivumme saivat sinut pohtimaan oman sivustosi tulevaisuutta, kirjoita yhteystietosi ja lyhyt kuvaus ongelmasta tai mahdollisuudesta alla olevaan lomakkeeseen.

Yhteyshenkilöt

Jos lomakkeiden täyttäminen ei innosta vaan haluat ottaa suoraan yhteyttä, kirjoita sähköposti etunimi.sukunimi@trimedia.fi tai ota yhteyttä alla oleviin henkilöihin.

Arto Saksola
Puh: +358 44 535 7215

Tuuli Strandman
Puh: +358 40 6744677


Muita toteutuksia