Työ – Sivusto : Nuorten yrittäjyys ja talous NYT

Nuorten yrittäjyys ja talous NYT 11.2023

Kaksi sivustoa yhden katon alle

Nuorten yrittäjyys ja talous NYT työskentelee sen edistämiseksi, että lapset ja nuoret saavat koulussa valmiuksia muuttuvan työelämän tarpeisiin ja oman arkensa hallintaan. Tavoitteena on, että nuoret uskaltavat innostua tulevaisuudesta.


Talous ja nuoret TAT + Nuori Yrittäjyys ry = Nuorten yrittäjyys ja talous NYT

Lasten ja nuorten yrittäjyystaitoja ajavat yhdistykset Talous ja nuoret TAT sekä Nuori Yrittäjyys ry yhdistyivät kesällä 2023, minkä myötä syntyi tarve yhteiselle sivustolle. Projekti vaati niin sisällöllisen kuin ulkoasullisen fuusion.

Sivustoprojekti aloitettiin huhtikuussa 2023 työpajatyöskentelyllä, jonka aikana molempien sivustojen sisältöelementit listattiin etsien yhteneväisyyksiä sekä erityisominaisuuksia. Tämän jälkeen rakensimme tarvittavat uudistukset teeman lohkoihin. Sivustojen sisältöinventaarion ja palvelupolkusuunnittelun rinnalla hahmottui Milttonin toimesta uudistettu brändi.


Tuttu WordPress uusilla mausteilla

Uuden verkkosivuston julkaisujärjestelmänä toimii jo entuudesta tuttu WordPress. Hyvällä suunnittelulla ja projektitiimin aktiivisella työskentelyllä projekti eteni nopeasta tahdista huolimatta aikataulussaan, ja sivusto saatiin julkaisuun tavoitteen mukaisesti elokuussa. Helpotusta sisältötyöhön loivat sisältöjen migraatiot aiemmilta sivustoilta, minkä myötä Gutenberg-lohkoilla toteutetut sisällöt sovitettiin yhteen nykyisiin lohkoihin automaattisesti.

Visuaalinen suunnittelu ja Design System

Brändin valmistuttua toteutimme kokonaisvaltaisen ulkoasu- ja käyttöliittymäsuunnitelman, joka täytti vaadittavat saavutettavuuskriteerit. Lisäksi laadimme Nuorten NYTin käyttöön laajan Design Systemin, joka toimii linjauksena ja standardisoituna ohjenuorana visuaaliselle ilmeelle. Toteutettu sivusto noudattaa lisäksi WCAG 2.2 AA tason saavutettavuuskriteereitä.

Sujuva ylläpito

Toteutus sisältää sivuston palvelimen sekä WordPressin ylläpidon, jotka kattavat järjestelmän toimintakykyisenä pitämisen, tietoturvapäivitykset sekä virhetilanteiden selvityksen ja korjaamisen. Huolehdimme varmuuskopioinnista sekä siitä, että palvelin on aina toimintakunnossa, jotta sivusto pysyy toiminnassa vakaasti. 

LookerStudio raportointi  

Toteutus sisälsi myös asiakkaan tarpeisiin rakennetun LookerStudio-raportin, jonka avulla esitetään sivuston analytiikan tärkeimmät mittarit. Tietolähteinä toimivat Google Analytics sekä Search Console. 

Nuorten yrittäjyys ja talous NYT

Nuorten yrittäjyys ja talous NYT tarjoaa työelämä-, yrittäjyys- ja taloustaitoja tukevia palveluita ja oppimiskokonaisuuksia kouluille, oppilaitoksille ja kunnille.

Sivustoa toteuttamassa

Antti Ylikorpi

Senior Designer

UI/UX-design, Branding, Marketing, Illustration

Joni Karjalainen

Senior Web Developer

Front-End Development, Support, Digital-Marketing

Jenna Saksola

Content Strategist

E-Commerce, Support, Digital Marketing, Project Management

Tuuli Strandman

Senior Marketing Specialist

Web Analytics, SEO, Project Management, Digital Marketing

Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Jos sivumme saivat sinut pohtimaan oman sivustosi tulevaisuutta, kirjoita yhteystietosi ja lyhyt kuvaus ongelmasta tai mahdollisuudesta alla olevaan lomakkeeseen.

Yhteyshenkilöt

Jos lomakkeiden täyttäminen ei innosta vaan haluat ottaa suoraan yhteyttä, kirjoita sähköposti etunimi.sukunimi@trimedia.fi tai ota yhteyttä alla oleviin henkilöihin.

Arto Saksola
Puh: +358 44 535 7215

Tuuli Strandman
Puh: +358 40 6744677


Muita toteutuksia

Hyvän mielen työpaikka® -merkki