Työ – Verkkosivusto : Syöpäsäätiön historiikki 02.38

Syöpäsäätiön historiikki 12.2023

Juhlavuoden kunniaksi historia kansiin

Tartuimme toimeen kun saimme mandaatiksi rakentaa Syöpäsäätiön 75-vuotisjuhlaa kunnioittavan verkkosivuston, joka kertoo säätiön rikkaasta historiasta. Sivusto suunniteltiin ja toteutettiin intensiivisellä aikataululla juhlien yhteydessä, tarjoten samalla saumattoman kokemuksen kaikille käyttäjille.


Lähtökohtana historiikki-kirja

Suunnitteluprosessi aloitettiin ideointivaiheella, jonka tavoitteena oli vangita Syöpäsäätiön 75 vuoden perintö inspiroivalla ja informatiivisella tavalla. Visuaalisen suunnittelun lähtökohtana toimi syöpäsäätiön 75-vuotisgaalassa julkaistu kirja, joka toimi inspiraationa sivuston värimaailmalle, typografialle ja yleiselle ilmeelle Syöpäsäätiön uudistetun brändiohjeistetun rinnalla.

Helppo luettavuus mobiilissa

Mobiilikäytettävyyden ja saavutettavuuden varmistamiseksi toteutimme responsiivisen suunnittelun, joka mahdollistaa sujuvan selaamisen kaikilla laitteilla. Näin varmistamme, että sivusto on helposti saavutettavissa kaikille käyttäjille, oli käytössä sitten älypuhelin, tabletti tai tietokone.

Sivusto julki nopealla aikataululla

Sivuston julkaisu tapahtui nopealla aikataululla, jotta se olisi valmiina osana Syöpäsäätiön vuosijuhlia. Tämä vaati tiivistä yhteistyötä suunnittelijoiden, kehittäjien ja Syöpäsäätiön edustajien välillä. Projektin etenemisen tiiviissä seurannassa varmistettiin, että kaikki osapuolet olivat tietoisia aikataulusta ja tavoitteista.

Saavutettava kokonaisuus

Lopputuloksena on moderni ja tyylikäs verkkosivusto, joka heijastaa Syöpäsäätiön historiaa kunnioittavasti. Sivusto on helppokäyttöinen, saavutettava ja tarjoaa käyttäjille syvällisen katsauksen säätiön 75-vuotiseen matkaan. Tämä projekti oli hieno mahdollisuus tuoda esille säätiön arvokasta työtä ja juhlia sen merkittävää panosta syövän tutkimuksessa ja tukemisessa.

Syöpäsäätiö on Suomen merkittävin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja. Sen varoilla tarjotaan sairastuneille neuvonta- ja tukipalveluita sekä edistetään syövän ehkäisyä. Säätiö tukee rahallisilla avustuksilla heikkoon taloudelliseen tilanteeseen joutuneita syöpäpotilaita ja lapsisyöpäperheitä.

Syöpäsäätiö saa varat toimintaansa yksinomaan lahjoituksista, jotka mahdollistavat tukitehtävien toteutumisen ja rahoittamisen.

Historian ilosanomaa maailmalle levittämässä

Aki Saksola

CTO

UI/UX-design, Front-End Development, Project Management

Jenna Saksola

Content Strategist

E-Commerce, Support, Digital Marketing, Project Management

Muita toteutuksia


Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Jos sivumme saivat sinut pohtimaan oman sivustosi tulevaisuutta, kirjoita yhteystietosi ja lyhyt kuvaus ongelmasta tai mahdollisuudesta alla olevaan lomakkeeseen.

Yhteyshenkilöt

Jos lomakkeiden täyttäminen ei innosta vaan haluat ottaa suoraan yhteyttä, kirjoita sähköposti etunimi.sukunimi@trimedia.fi tai ota yhteyttä alla oleviin henkilöihin.

Arto Saksola
Puh: +358 44 535 7215

Tuuli Strandman
Puh: +358 40 6744677