Työ – Verkkosivusto : Kainuun liitto 02.8

Kainuun liitto 03.2020

Kankeasta informaatiokanavasta helposti lähestyttäväksi sivustoksi

Kainuun liitto halusi uudistaa verkkosivunsa kokonaisuudessaan kankeasta informaatiokanavasta aidosti saavutettavaksi ja helposti lähestyttäväksi sivustoksi.


Toteutus

Rakensimme verkkosivuston konseptin yhdessä Kainuun liiton kanssa kiinnittäen huomiota erityisesti sisällön järjestyksen loogiseen uudelleenrakentamiseen

Looginen uudelleenrakentaminen

  • Suunnittelimme verkkosivuston ilmeet niin pääsivulle kuin Tutustu Kainuuseen osiolle
  • Loimme nykyaikaisen ja nopeasti latautuvan WordPress-sivuston
  • Toteutimme saavutettavuusaudioinnin

Sivuston uudelleensuunnittelu saavutettavuuden ehdoilla

Sivuston uudistuksen yhteydessä verkkosivuston ulkoasua ja käyttöliittymää haluttiin päivittää sekä varmistua siitä, että verkkosivuston kaikki osiot täyttävät saavutettavuudelle asetetut kriteerit.  Kainuunliitto.fi  vastaa teknisiltä ja visuaalisilta ominaisuuksiltaan nykyisiä AA-tason saavutettavuusvaatimuksia.

Tutustu Kainuuseen

Merkittävä osana uudistusta oli pääsivuston lisäksi matkailijoille ja alueesta kiinnostuneille tarkoitettu kokonaisuus Tutustu Kainuuseen.  Tutustu Kainuuseen osion tarkoitus oli toimia maakunnan “mainoksena” ja sen mahdollisuuksia esittelevänä sivustona. Tämä suunniteltiin erillisenä kokonaisuutena asiakkaan kanssa, joka toivoi vahvasti visuaalisuuteen painottuvaa ilmettä, jotta sivu olisi käyttäjän silmin mahdollisimman markkinoiva ja houkutteleva.

Lopputuloksena syntyi niin visuaalisesti houkutteleva kuin informatiivinen kokonaisuus, joka palvelee kainuulaisia viranomaisia sekä asukkaita.

Asiakas – Kainuun liitto


Kainuun liitto edistää Kainuun elinvoimaisuutta, asukkaiden hyvinvointia, kestävää kehitystä ja yhteistyötä. Kainuun liitto vastaa maakunnan yleisestä aluekehittämisestä, maakuntakaavoituksesta  ja edistää alueensa elinkeinoja EU-ohjelmien rahoitusviranomaisena. Kainuun liiton tehtävät liittyvät alueen suunnitelmalliseen kehittämiseen, edunajamiseen ja viestintään.

Sivuston toteutuksesta vastasi

Joni Karjalainen

Senior Web Developer

Front-End Development, Support, Digital-Marketing

Arto Saksola

CEO

Customer Relationship Management, Project Management, Sales

Tuuli Strandman

Senior Marketing Specialist

Web Analytics, SEO, Project Management, Digital Marketing

Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Jos sivumme saivat sinut pohtimaan oman sivustosi tulevaisuutta, kirjoita yhteystietosi ja lyhyt kuvaus ongelmasta tai mahdollisuudesta alla olevaan lomakkeeseen.

Yhteyshenkilöt

Jos lomakkeiden täyttäminen ei innosta vaan haluat ottaa suoraan yhteyttä, kirjoita sähköposti etunimi.sukunimi@trimedia.fi tai ota yhteyttä alla oleviin henkilöihin.

Arto Saksola
Puh: +358 44 535 7215

Tuuli Strandman
Puh: +358 40 6744677


Muita toteutuksia