Työ – Verkkosivusto : KultaRahaksi 02.40

KultaRahaksi 01.2024

Kultaa rahaksi verkkosivuston kautta

Toteutimme KultaRahaksi sivustouudistuksen yhteistyössä Suomen digimarkkinoinnin kanssa. Suomen digimarkkinoinnin vastuualue oli visuaalinen suunnittelu ja Trimedia vastasi teknisestä toteutuksesta.

Kultarahaksi.fi ostaa paitsi kultaa ja hopeaa myös erilaisia koruja. Asiakkaat voivat helposti myydä esineensä tilaamalla maksuttoman KultaPaketin tai tuomalla ne Helsingin ostopisteelle.


Luotettava kumppani jalometallien myynnissä

Kultarahaksi.fi-sivusto on tehokas työkalu niille, jotka haluavat muuttaa jalometallejaan käteiseksi turvallisesti ja helposti. Trimedian ja Suomen Digimarkkinoinnin yhteistyössä rakennettu sivusto täyttää korkeimmatkin odotukset niin teknisen toimivuuden kuin visuaalisen ilmeen osalta.

Monipuoliset ja selkeät lohkot

Lohkopankista löytyy monipuolisesti lohkoja erilaisen sisällön esittämiseen. Tämä antaa ylläpitäjille sekä käyttäjille mahdollisimman mukavan ja räätälöitävän käyttökokemuksen. Lohkot on optimoitu vastaamaan tilaajan toiveita sekä tarjoamaan erityistoiminnallisuuksia.

Lisäksi sivusto on suunniteltu mobiilioptimoituksi, jotta käyttäjät voivat nauttia saumattomasta kokemuksesta laitteesta riippumatta.

Korujen ja jalometalliesineiden hinnat

Korujen ja muiden jalometalliesineiden hinnat ovat keskiössä sivustolla. Vanhalta sivustolta säilytettiin hintalaskuri, mutta päivitimme sen toteutustapaa nykyaikaisemmaksi tuodaksemme käyttäjille entistäkin miellyttävämmän käyttökokemuksen. Jalometalliromun hintatietoja korostetaan päävalikon yläpuolella tarjoten kävijöille nopean ja selkeän pääsyn olennaiseen. Hintaesimerkki-lohkolla mahdollistettiin sivuston kävijöille konkreettista tietoa maksettavista hinnoista.

Sisällöt ja ylläpito

Sivuston sisällöt on suunniteltu huolellisesti hakukoneoptimointia varten, mikä edistää näkyvyyttä hakutuloksissa ja auttaa asiakkaita löytämään palvelun helpommin. Sivuston toteutus sisältää palvelimen sekä WordPressin ylläpidon, jotka kattaa järjestelmän toimintakykyisenä pitämisen, tietoturvapäivitykset sekä virhetilanteiden selvityksen ja korjaamisen. Huolehdimme varmuuskopioinnista sekä siitä, että palvelin on aina toimintakunnossa jotta sivusto pysyy toiminnassa vakaasti ja varmasti. Lisäksi autamme vastaamaan nykyisiin GDPR-vaatimuksiin jotta sivu noudattaa lainmukaisia evästekäytäntöjä.

Ajankohtainen hinta intrasta

Sivulle on rakennettu kullan, hopean ja muiden jalometallien hinnan näyttämiseen toiminnallisuuksia, jotka päivittyvät automaattisesti intrasta rajapinnan kautta. Reaaliaikainen tieto näkyy nostolohkojen lisäksi yläpalkissa ja laskurissa, varmistaen, että asiakkailla on ajantasainen käsitys kullan ja hopean hinnoista.


Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Trimedian kanssa. He toteuttivat projektin aikataulussa. Kommunikointi oli avointa ja nopeaa. Olemme tyytyväisiä uusiin nettisivuihimme ja tuloksia alkaa jo näkyä. Voin lämpimästi suositella yhteistyötä heidän kanssaan. ⭐️⭐️⭐️

Kim Siren – Toimitusjohtaja

KultaRahaksi Oy

KultaRahaksi Oy käynnisti vuonna 2009 kullanmyyntibuumin esiteltyään suomalaisille kätevän tavan muuttaa kulta rahaksi. Palvelu oli menestys, josta osoituksena 150 000 tyytyväistä asiakasta. Yrityksemme arvoihin kuuluu sekä suomalaisen kulttuuriperinnön että luonnon vaaliminen.

Kultaa rahaksi toteuttamassa

Linda Hovila

Web Developer

WordPress, Front-End Development, Support

Jere Pyhäjärvi

Senior Web Developer

Web Application Development, Full Stack Development

Muita toteutuksia


Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Jos sivumme saivat sinut pohtimaan oman sivustosi tulevaisuutta, kirjoita yhteystietosi ja lyhyt kuvaus ongelmasta tai mahdollisuudesta alla olevaan lomakkeeseen.

Yhteyshenkilöt

Jos lomakkeiden täyttäminen ei innosta vaan haluat ottaa suoraan yhteyttä, kirjoita sähköposti etunimi.sukunimi@trimedia.fi tai ota yhteyttä alla oleviin henkilöihin.

Arto Saksola
Puh: +358 44 535 7215

Tuuli Strandman
Puh: +358 40 6744677