WooCommerce verkkokaupan toteutus

Työ – WooCommerce verkkokauppa : Sees Company 02.32

SEES Company 10.2022

Tuoksut ja inspiraatio pohjoisen luonnosta

Suomalainen SEES Company valmistaa kodinsiivoustuotteita ja luonnonkosmetiikkaa. Kaikki tuotteet valmistetaan ilman keinotekoisia ainesosia tai synteettisiä tuoksuaineita. Valikoimaa yhdistää luontoystävällisyys, raaka-aineiden korkea laatu ja suomalainen design. Yrityksen showroomina ja myyntikanavana verkossa toimii WooCommerce pohjainen verkkokauppa joka nyt uudistuksen jälkeen esittelee visuaalisesti laadukkaalla tavalla uniikkia tuotevalikoimaa.

woocommerce verkkokauppa lohkot
wordpress lohkot
Woocoomerce verkkokauppa

Toteutus

WordPress lohkot sisällöntuotannon apuna

Uudistuksen tavoitteena oli luoda sivusto joka luo oikeutta laadukkaille kuva- sekä videomateriaaleille. WordPress-sivustolla hyödynnettiin monistettavia lohkoja joiden avulla esimerkiksi etusivun, artikkelien sekä sisältösivujen muokkaaminen on jatkossa nopeaa ja vaivatonta.

Verkkokaupassa käytössä varastonhallintaa helpottava ratkaisu

Verkkokauppa sisältää tällä hetkellä noin 60 erilaista tuotetta ja siellä on käytössä useita toimitus- ja maksutapoja sekä Logitrailin verkkokaupoille suunnattu logistiikka- ja varastopalvelu. Logitrail huolehtii verkkokaupan puolesta tavaran vastaanottamisesta, tarkastamisesta ja varastoimisesta. Se myös keräilee tilaukset, pakkaa ja siirtää ne kuljetusyhtiöille toimitettavaksi.


Asiakas – Sees Company

Suomalainen SEES Company valmistaa kodinsiivoustuotteita ja luonnonkosmetiikkaa. Kaikki tuotteet valmistetaan ilman keinotekoisia ainesosia tai synteettisiä tuoksuaineita.Valikoimaa yhdistää luontoystävällisyys, raaka-aineiden korkea laatu ja suomalainen design. Yrityksen showroomina ja myyntikanavana verkossa toimii WooCommerce pohjainen verkkokauppa.

Verkkokaupan kotimaisten tuotteiden ystäville toteuttivat

Joni Karjalainen

Senior Web Developer

Front-End Development, Support, Digital-Marketing

Arto Saksola

CEO

Customer Relationship Management, Project Management, Sales

Tuuli Strandman

Senior Marketing Specialist

Web Analytics, SEO, Project Management, Digital Marketing

Muita toteutuksia


Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Jos sivumme saivat sinut pohtimaan oman sivustosi tulevaisuutta, kirjoita yhteystietosi ja lyhyt kuvaus ongelmasta tai mahdollisuudesta alla olevaan lomakkeeseen.

Yhteyshenkilöt

Jos lomakkeiden täyttäminen ei innosta vaan haluat ottaa suoraan yhteyttä, kirjoita sähköposti etunimi.sukunimi@trimedia.fi tai ota yhteyttä alla oleviin henkilöihin.

Arto Saksola
Puh: +358 44 535 7215

Tuuli Strandman
Puh: +358 40 6744677