Digimarkkinointi ja analytiikka

Löydy, näy ja erotu joukosta! Me autamme varmistamaan näkyvyytesi niin hakukoneissa kuin sosiaalisen median kanavissa. Tarjoamme kohtuuhintaista ja tuloksellista digimarkkinointia, jonka tehokkuus perustuu taitavaan optimointiin ja kohdennukseen. Suunnittelemme ja toteutamme tavoitteelliset ja mitattavat kokonaisuudet yksittäisinä kampanjoina tai jatkuvana prosessina.

Oikein suunniteltua ja kohdennettua digimarkkinointia


Pitkäjänteistä markkinointia ja palvelun kehittämistä

Me Trimedialla olemme perehtyneet siihen, miten toteuttaa vaikuttavaa ja tuloksia tuottavaa digimarkkinointia sinun puolestasi! Oli sitten tavoitteesi kasvattaa myyntiä tai lisätä liikennettä sivuillesi, me hoidamme homman! Ydinosaamistamme on hakukoneoptimointi, Google-mainonta ja mainonta sosiaalisessa mediassa.

Hakukoneoptimointi ja sisältökehitys

Hakukoneoptimointi eli SEO (Search Engine Optimization) kautta voidaan vaikuttaa siihen, että sivusi ja sisällösi löytyvät. Hakukoneoptimoinnilla voimme parantaa verkkosivuston käyttäjäkokemusta ja näkyvyyttä Googlen luonnollisissa hakutuloksissa. Olemme sertifioitu GooglePartner.

 

 

Data, analytiikka ja koulutus

Julkaisun yhteydessä sivustolle asennetaan tavallisesti jokin analytiikkatyökalu, kuten Google Analytics. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa tavoitteet, joita GA:n avulla seurataan. Lisäksi tarjoamme koulutusta ohjelmien käytöstä, jotta asiakkaamme voivat myös itse halutessaan seurata sivustonsa ja sille asetettujen tavoitteiden onnistumista.

DataStudio

Googlen Data Studio on helppokäyttöinen työkalu, jolla voidaan luoda räätälöityjä reaaliaikaisia raportteja. Saat aina tuoreet tiedot sivustosi kävijöistä, konversioista ja näkyvyydestä helposti yhdellä näkymällä. Raportti on täysin räätälöitävissä toiveiden ja tarpeiden mukaan, joten tuotamme aina raportin asiakkaalle tärkeiden omien mittareiden perusteella.

 

Digimarkkinointi

Hakusana- ja somemainonnan avulla voit tavoittaa potentiaaliset asiakkaasi ja kävijät tehokkaasti ja kustannustehokkaasti. Voimme kohdistaa mainoksesi tarkkaan haluamallesi kohderyhmälle ja lisätä sitä kautta yrityksesi/palvelusi tunnettavuutta, verkkosivujen tuottavuutta ja tätä kautta kasvattaa myyntiäsi. Sosiaalisessa mediassa luovan puolen toteutus on tärkeässä roolissa, johon asiantuntijamme voivat tarjota palveluitaan visuaalisen suunnittelun saralta.

Some-markkinointia teemme pääasiassa seuraavissa kanavissa:

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Google Ads -mainonnan osa-alueita:

  • Hakusanamainonta
  • Shopping-mainonta
  • Display-mainonta
  • Dynaaminen uudelleenmarkkinointi

Digimarkkinoinnin strategistimme:

Tuuli Strandman

Senior Marketing Specialist

Web Analytics, SEO, Project Management, Digital Marketing

Jenna Saksola

Content Strategist

E-Commerce, Support, Digital Marketing, Project Management

Joni Karjalainen

Senior Web Developer

Front-End Development, Support, Digital-Marketing

Rakentamassa näkyvyyttä:


Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Jos sivumme saivat sinut pohtimaan oman sivustosi tulevaisuutta, kirjoita yhteystietosi ja lyhyt kuvaus ongelmasta tai mahdollisuudesta alla olevaan lomakkeeseen.

Yhteyshenkilöt

Jos lomakkeiden täyttäminen ei innosta vaan haluat ottaa suoraan yhteyttä, kirjoita sähköposti etunimi.sukunimi@trimedia.fi tai ota yhteyttä alla oleviin henkilöihin.

Arto Saksola
Puh: +358 44 535 7215

Tuuli Strandman
Puh: +358 40 6744677


Palvelut 01

Ei ole olemassa yhtä oikeaa ratkaisua joka sopisi kaikille. Meidän ammattitaitomme on löytää teidän liiketoimintaanne parhaiten tukevat ratkaisut ja saada niillä aikaan tuloksia.