Verkkopalvelut

Onko sinulla tarve räätälöidyn verkkopalvelun toteutukselle? Hallitsemme useita eri tekniikoita ja alustoja (mm. nodeJS, Laravel, WordPress, WooCommerce, PHP) ja voimme näin auttaa yritystäsi parhaiden ratkaisujen valinnassa sekä toteutuksessa.

Aikaa kestävät verkkoratkaisut tehokkaasti


Verkkokaupat

Verkkokauppojen toteutuksessa hyödynnämme itse kehittämämme Automatik-alustaa. Laadukkaassa verkkokauppaympäristössä on rajapintoja, jossa eri ohjelmat voivat tehdä pyyntöjä ja vaihtaa tietoja eli keskustella keskenään. Automatik verkkokauppa toimii yhdessä Futursoft -toiminnanohjausjärjestelmien kanssa, jonka kautta sivustolle voidaan helposti noutaa tuotetietoja sekä muita sisältöjä, kuten kuvia, saldoja tai hintoja.

Intra- ja extranetit

Kokeneet trimedialaiset toteuttavat yksilöllisen tarpeen mukaan intra- ja extranet ratkaisuja viestinnän tarpeisiin. Toimivat intra-ratkaisut tukevat työntekoa ja mahdollistavat ketterän kommunikaation. Rakennamme liiketoimintaasi ideoihin ja tarpeisiin soveltuvia mobiilioptimoituja ratkaisuja parhaaksi todettuja käytäntöjä hyödyntäen.

Räätälöidyt verkkokaupparatkaisut

Muutaman tuotteen palvelusetti tai tuhansien tuotteiden kokonaisuus, kaikki onnistuu. Käytämme WP-sivustojen verkkokauppatoteutuksissamme eri alustavaihtoehtoja, joista esimerkiksi WooCommerce-alustan avulla voidaan rakentaa WordPress sivustoille monimuotoisia verkkokaupparatkaisuja. Räätälöimme palvelut tarpeittesi mukaan integraatioita huomioiden.

Mobiilisovellukset

Vuonna 2021 liikuttiin netissä 35% mobiilissa. Toimivan ja hyvän näköisen mobiilipuolen rakentaminen verkkopalvelun rinnalla on meille itsestäänselvyys. Toteutamme myös eri ratkaisupohjaisia mobiilisovelluksia, joiden avulla voi myös yksinkertaistaa ja digitalisoida yritysten sisäisiä prosesseja sekä palveluita (kuten intranet).

Palvelintila ja tuki

Ratkaisumme sisältää huippuluokan palvelinylläpidon, järjestelmäpäivityksen ja tukipalvelut. Huolehdimme, että palvelin on aina toimintakunnossa jotta sivustosi pysyvät toiminnassa vakaasti ja varmasti. Tarjoamme avaimet käteen -palvelua domainin hankinnasta valmiin sivuston palvelimelle asettamiseen, sisältäen ylläpidon, päivitykset sekä teknisen tuen.


Verkkokauppapoimintoja:


Verkkopalvelujen jedit

Esa-Pekka Autio

Web Developer

Front-End Development, Back-End Development, UX/UI-design, Animations

Heikki Kontturi

Web Developer

Front-End Development, Back-End Development

Jere Pyhäjärvi

Web Developer

Web Application Development, Full Stack Development

Otto Savolainen

Web Developer

Web Application Development, E-commerce, Front-End Development

Lasse Mettovaara

Senior Web Developer

Advanced Web Technologies, Dev Ops, Full Stack Development

Toni Huuskonen

Senior Web Developer

Integrations, Full Stack Development, E-Commerce, Project Management

Petra Lund

Web Developer

Web Application Development, Front-End Development, Back-End Development

Lisää projekteja:


Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Jos sivumme saivat sinut pohtimaan oman sivustosi tulevaisuutta, kirjoita yhteystietosi ja lyhyt kuvaus ongelmasta tai mahdollisuudesta alla olevaan lomakkeeseen.

Yhteyshenkilöt

Jos lomakkeiden täyttäminen ei innosta vaan haluat ottaa suoraan yhteyttä, kirjoita sähköposti etunimi.sukunimi@trimedia.fi tai ota yhteyttä alla oleviin henkilöihin.

Arto Saksola
Puh: +358 44 535 7215

Tuuli Strandman
Puh: +358 40 6744677


Palvelut 01

Ei ole olemassa yhtä oikeaa ratkaisua joka sopisi kaikille. Meidän ammattitaitomme on löytää teidän liiketoimintaanne parhaiten tukevat ratkaisut ja saada niillä aikaan tuloksia.