Työ – Sivustouudistus : eHautaus 02.18

eHautaus 03.2022

Helppokäyttöinen palveluratkaisu

Trimedia Oy toteutti käyttäjäystävällisen palveluratkaisun, joka tekisi hautausjärjestelyjen suunnittelusta surun keskellä mahdollisimman vaivatonta. Tärkeimmäksi toiminnallisuudeksi nousi erityisesti räätälöidyn hautajaisten suunnittelutyökalun tarve.


Toteutus

Trimedia aloitti kesäkuussa 2020 sivuston kehittämisprojektin, joka valmistui toukokuussa 2021. Sivuston suunnittelussa ja toteutuksessa tuli ottaa huomioon erityisesti verkkopalvelun suoralinjaisuus ja mutkattomuus.

Surun huomioiminen

Omaisen kuolema on aina tilanne, joka pysäyttää ja yllättää. Lisäksi omaisen menehtymisen jälkeisenä aikana on paljon hoidettavia asioita, joista monilla ei vielä ennestään ole kokemusta.

Sivuston suunnittelussa huomioitiin erityisesti laaja kohdeyleisö, jotta sivusto palvelisi kaikkia käyttäjiään. Panostimme samalla sivuston toiminnallisuuteen ja käyttökokemukseen.

Kehitysalueet

  • Uudistimme sivuston vastaamaan asiakkaan sivustolle asettamia visuaalisia sekä toiminnallisia tavoitteita
  • Loimme helppokäyttöisen ja nopeasti latautuvan WordPress-sivuston
  • Rakensimme räätälöidyn hautajaisten suunnittelutyökalun, jonka avulla kävijä voi suunnitella hautauksen itsenäisesti noin 15 minuutissa.
  • Laadimme yhtenäisen palvelukokonaisuuden, joka optimoitiin hakukoneystävälliseksi

Suunnittelutyökalu

Suunnittelutyökalun toteutus loi eHautaus-sivustolle palveluratkaisun, joka on nostanut asiakkaan mukaan uusien käyttäjien käyttötasoa ja lisännyt selkeästi tilauksia sekä yhteydenottoja. Suunnittelutyökalu räätälöitiin asiakkaan tarpeiden mukaiseksi, jossa sivuston käyttäjä voi suunnitella kokonaisuuden kokonaan itse vaivattomasti.

Asiakas – eHautaus


Ehautaus on jyväskyläläinen hautauspalvelu, joka toimii kuten tavallinen hautaustoimisto – tai miltei, sillä kaikki hautajaisiin liittyvät järjestelyt hoidetaan etänä joko verkossa tai puhelimen kautta. Yritys on perustettu 2019 ja hoitaa hautauksia jo 115 kunnassa ympäri Suome

Räpylät tässäkin sopassa

Jere Pyhäjärvi

Web Developer

Web Application Development, Full Stack Development

Aki Saksola

CTO

UI/UX-design, Front-End Development, Project Management

Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Jos sivumme saivat sinut pohtimaan oman sivustosi tulevaisuutta, kirjoita yhteystietosi ja lyhyt kuvaus ongelmasta tai mahdollisuudesta alla olevaan lomakkeeseen.

Yhteyshenkilöt

Jos lomakkeiden täyttäminen ei innosta vaan haluat ottaa suoraan yhteyttä, kirjoita sähköposti etunimi.sukunimi@trimedia.fi tai ota yhteyttä alla oleviin henkilöihin.

Arto Saksola
Puh: +358 44 535 7215

Tuuli Strandman
Puh: +358 40 6744677


Muita toteutuksia