Visuaalinen suunnittelu

Visuaalinen ilme viestii asiakkaillesi yrityksesi pinnan alla olevasta arvomaailmasta. Toteutamme erottuvia yritysilmeitä ja ulkoasuja, jotka eivät ole pelkkää karkkia vaan palvelevat tarkoitustaan ja jäävät asiakkaidesi mieleen.

Visuaalinen mieleenpainuva ensivaikutelma


Yritysilme

Yritysilme luo ensimmäisen ensivaikutelman millisekunneissa ja viestii mielikuvan tarjoamastanne palveluista ja sen laatutasosta.  Hyvä yritysilme viestittää yrityksen strategiaa – se näyttää mihin yritys uskoo, mitä se tekee ja miksi. Hyvä yritysilme on tunnistettava, mieleenpainuva ja erottuu kilpailijoista edukseen.

Hyvin tehty visuaalinen ilme erinomainen keino erottua edukseen kilpailijoista; vaikka tekstisisältö olisi kuinka hyvää, asiakas syventyy siihen vain, jos ensivaikutelma on hyvä ja miellyttävä.

  • Logosuunnittelu
  • Ulkoasusuunnittelu
  • Typografia ja värisuunnittelu
  • Graafisen ohjeiston rakentaminen

Valokuvaus ja videot

Valokuva ei ole pelkästään visuaalinen elementti. Kuvat viestii asiakkaalle sisältöä ja vie mielikuvia toivottuun suuntaan. Pahimmillaan huonot kuvat luovat väärän vaikutelman yrityksestä ja saavat hyvänkin tuotteen tai palvelun näyttämään heikolta. Kuvilla viestitään brändin luomaa mielikuvaa yrityksestä ja sen arvoista ja toimintatavoista.

  • Tuotekuvaukset
  • Henkilö- ja kuvituskuvat
  • Kuvakäsittelyt
  • Kevyet videokuvaukset sivustoille

Kuvitus ja infografiikka

Yrityksesi viestintä voi olla kaikenlaista kuvallista kerrontaa tekstisisällön rinnalla. Kuvitukset toimivat niin brändiäsi vahvistavana keinona kuin visuaalisen tiedonvälitykseen muotona. Suunnittelemme materiaalit, joilla yhdenmukaistat viestintäsi ja luot sivustollesi yhtenäisen ilmeen. Toteutamme erilaiset infograafit sekä kuvitukset kuten kartat, ikonit, illustraatiot.

Graafinen suunnittelu

Toteutamme laadukkaat, visuaalisesti vaikuttavat, ammattitaitoiset ja tarvittaessa saavutettavat taitot. Oli sitten kyseessä printti tai digi, laadimme käyntikortit, printtituotteet, esitteet, mainokset, roll-upit, messumateriaalit jne. loputon lista, mitä ikinä asiakas tarviikaan


Asiantuntijamme visuaalisen suunnittelun saralla

Noora Ojanen

Designer

UI/UX-design, Branding, Marketing, Illustration

Antti Ylikorpi

Senior Designer

UI/UX-design, Branding, Marketing, Illustration

Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Jos sivumme saivat sinut pohtimaan oman sivustosi tulevaisuutta, kirjoita yhteystietosi ja lyhyt kuvaus ongelmasta tai mahdollisuudesta alla olevaan lomakkeeseen.

Yhteyshenkilöt

Jos lomakkeiden täyttäminen ei innosta vaan haluat ottaa suoraan yhteyttä, kirjoita sähköposti etunimi.sukunimi@trimedia.fi tai ota yhteyttä alla oleviin henkilöihin.

Arto Saksola
Puh: +358 44 535 7215

Tuuli Strandman
Puh: +358 40 6744677


Palvelut 01

Ei ole olemassa yhtä oikeaa ratkaisua joka sopisi kaikille. Meidän ammattitaitomme on löytää teidän liiketoimintaanne parhaiten tukevat ratkaisut ja saada niillä aikaan tuloksia.