Työ – Sivustouudistus : Varova 02.23

Varova 09.2022

Kumppanisi maailmalla nyt uudessa loistossa

Kansainvälisen logistiikkayrityksen Varovan WordPress-verkkosivusto oli tullut tiensä päähän ja sisältöjen esitystavat olivat jääneet jälkeen tästä päivästä. Verkkosivuston käyttökokemus todettiin sekä loppukäyttäjälle että sisällöntuottajalle kehnoksi ja tähän toivottiin muutosta. Lähdimme toteuttamaan syksyllä 2021 yhdessä Varovan kanssa muutosta kohti uudistunutta ja ajanmukaista WordPress sivustoa.


Toteutus

WordPress sivusto – mutta entistäkin paremmin 

Vaikka vanhasta ulkoasusta ja käyttöliittymästä päätettiin luopua, oli WordPress asiakkaalle mieluisa ja hyväksi todettu sisällönhallintajärjestelmä. WordPress antaa erinomaiset mahdollisuudet sisällönhallintaan ja on helppo räätälöidä asiakaskohtaiseksi. Sivusto päivitettiin teknisesti tähän päivään WordPressin Gutenberg-editoria hyödyntäen. Sivustouudistuksessa sivustolle luotiin monipuoliset ja asiakkaan tarvetta vastaavat WordPress-lohkot. Sopivien lohkojen avulla uudistuneen sivuston sisällönhallinta on nyt helppoa ja vaivatonta ja kohderyhmille voidaan nostaa esiin haluttuja sisältöjä monipuolisesti ja joustavasti.

Ulkoasu moderniksi konseptia kunnioittaen

Varovan sivuston visuaalinen ilme kaipasi uudistamista, joten loimme modernin ja raikkaan sivuston, joka edustaa Varovan brändiä. Visuaaliseen suunnitteluun sisältyi rautalankamallien ja sivuston ulkoasun suunnittelu brändin mukaiseksi. Lisäksi sivuston käyttöliittymän luominen helppokäyttöiseksi sekä kutsuvaksi oli Trimedian työmaata. 

Varovan palvelut löytyvät nyt kootusti oman sivun alta. Lisäksi ajankohtaista-osiota uudistettiin aiempaa informatiivisemmaksi sivurakennetta kehittämällä sekä luokittelemalla uutiset uudelleen eri kategorioihin.

Löydä tietoa ja palveluita 

Asiakkaalle räätälöidyt WordPress-lohkot antavat monipuolisen tavan tuottaa sisältöjä nopeasti ja helposti. Helppokäyttöiset WordPress-lohkot tukevat omalta osaltaan sisältöjen vaihtuvuutta ja ajantasaisuutta. Uudistetulla verkkosivustolla on käytössä helppokäyttöiset navigaatiot ja hakutoiminnot, joiden avulla käyttäjä voi löytää etsimänsä entistä ketterämmin. Toteutimme sivustolle Liana-uutiskirjeintegraation, jonka avulla kävijät saavat aina ajankohtaiset polttoainelisä- ja logistiikkatiedotteet sekä ajankohtaiset uutiset sähköpostiinsa.

Kumppanuus jatkuu ylläpidon ja tukipalveluiden myötä

Varova sivuston toteutus sisältää palvelimen sekä WordPressin ylläpidon, jotka kattaa järjestelmän toimintakykyisenä pitämisen, tietoturvapäivitykset sekä virhetilanteiden selvityksen ja korjaamisen. Huolehdimme varmuuskopioinnista sekä siitä, että palvelin on aina toimintakunnossa jotta sivusto pysyy toiminnassa vakaasti ja varmasti. Lisäksi autamme vastaamaan nykyisiin GDPR-vaatimuksiin jotta sivu noudattaa lainmukaisia evästekäytäntöjä.

Edustajahaulla yhteys logistiikkakumppaneihin

Rakensimme yhteistyökumppanien yhteystietoja varten oma edustajahakutoiminnon. Näin sivuston kävijät voivat helposti löytää Varovan edustajan yhteystiedot ja välittää nämä tavarantoimittajalleen. Edustajahaku toimii omana sisältömuotonaan. Maakohtaisia tietoja on ylläpitäjän vaivatonta päivittää ja lisätä yhdestä paikasta.


Asiakas – Varova Oy

Varova on kansainvälisen logistiikan palveluyritys. Toimimme maailmanlaajuisen kuljetus- ja logistiikkaverkoston suomalaisena kumppanina auttaen vienti- ja tuontiyrityksiä löytämään sopivimmat ratkaisut kuljetuksiin eri maiden välillä. Tarjoamme myös huippuluokan tullaus- ja huolintapalvelut varmistaen asiakkaillemme turvallisen ja tehokkaan toimitusketjun.

Räpylät tässäkin sopassa

Aki Saksola

CTO

UI/UX-design, Front-End Development, Project Management

Jenna Saksola

Content Strategist

E-Commerce, Support, Digital Marketing, Project Management

Joni Karjalainen

Senior Web Developer

Front-End Development, Support, Digital-Marketing

Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Jos sivumme saivat sinut pohtimaan oman sivustosi tulevaisuutta, kirjoita yhteystietosi ja lyhyt kuvaus ongelmasta tai mahdollisuudesta alla olevaan lomakkeeseen.

Yhteyshenkilöt

Jos lomakkeiden täyttäminen ei innosta vaan haluat ottaa suoraan yhteyttä, kirjoita sähköposti etunimi.sukunimi@trimedia.fi tai ota yhteyttä alla oleviin henkilöihin.

Arto Saksola
Puh: +358 44 535 7215

Tuuli Strandman
Puh: +358 40 6744677


Muita toteutuksia