Työ – Verkkosivusto : Romuta 02.44

Romuta 04.2024

RRROMUA? Romutuskumppanille uudistettu sivusto

Trimedia uudisti Romuta-sivuston, joka on täyden palvelun romutuskumppani. Uudistuksen tavoitteena oli säilyttää Romutan rohkea, omanlainen ja särmikäs ilme samalla, kun sivuston käyttäjäystävällisyyttä ja toiminnallisuutta parannettiin.


Rouhean raikas kokonaisuus

Uudistettu Romutan verkkosivusto edustaa yrityksen luonnetta ja brändiä kattavasti: se on rouhea, raikas, hauska ja rohkea, mutta samalla teknisesti toimiva, turvallinen ja helppokäyttöinen.

Rouhea ilme uudelle tasolle

Sivustolla vahvistettiin Romutan brändiä ja omaa ilmettä luomalla selkeitä visuaalisia elementtejä, kuten lohkojen ylä- ja alapuolten leikkauksia sekä täriseviä elementtejä. Kumppanina toiminut Suomen Digimarkkinointi Oy vastasi käyttöliittymäsuunnittelusta, joka oli linjassa Romutan brändin kanssa.

Sisältöjen rakenteessa korostettiin romukaupan eri osa-alueita ja varmistettiin sivuston mobiiliresponsiivisuus. Romun hinnat noudettiin toimijan omasta järjestelmästä, mikä helpotti sisällönhallintaa ja päivityksiä.

Jatkokehitys ja tuki

Projektin jatkokehitys ja tuki ovat olleet olennainen osa yhteistyötä joka jatkuu Romutan kanssa edelleen WordPress-sivuston ylläpidon ja jatkokehityksen parissa. Autamme myös varmistamaan sivuston GDPR-vaatimustenmukaisuuden ja lainmukaisten evästekäytäntöjen noudattamisen.


Romutan palveluihin kuuluu metalliromun nouto koko Suomen alueelta, toimipisteet Kouvolassa, Lahdessa ja Limingassa sekä metallin toimitukset kotimaahan ja vientiin. Lisäksi yritys työllistää 25 henkilöä ja on osa kotimaista Umacon Oy purkukonsernia.

Romumetallille kotia rakentamassa

Linda Hovila

Web Developer

WordPress, Front-End Development, Support

Aki Saksola

CTO

UI/UX-design, Front-End Development, Project Management

Muita toteutuksia


Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Jos sivumme saivat sinut pohtimaan oman sivustosi tulevaisuutta, kirjoita yhteystietosi ja lyhyt kuvaus ongelmasta tai mahdollisuudesta alla olevaan lomakkeeseen.

Yhteyshenkilöt

Jos lomakkeiden täyttäminen ei innosta vaan haluat ottaa suoraan yhteyttä, kirjoita sähköposti etunimi.sukunimi@trimedia.fi tai ota yhteyttä alla oleviin henkilöihin.

Arto Saksola
Puh: +358 44 535 7215

Tuuli Strandman
Puh: +358 40 6744677