Työ – Verkkosivusto : Peurunka 02.42

Peurunka 04.2024

Hyvä olo löytyy Peurungasta ☀️

Peurungan uusi sivusto tarjoaa entistä paremman käyttäjäkokemuksen sekä toimivan kokonaisuuden: mobiilioptimoitu ja saavutettavuuskriteerit huomioiva sivusto heijastaa Peurunkaa uudella tavalla.


Tule viihtymään Peurunkaan!

Trimedia sai kunniatehtäväkseen uudistaa Peurungan verkkosivuston. Kun otimme vastuullemme sivuston ylläpidon todettiin asiakkaan kanssa, että sivusto kaipasi kevennystä niin sisällönhallinnan kuin ulkoasun ja käytettävyydenkin suhteen. Tavoitteena oli luoda mobiilioptimoitu ja saavutettavuuskriteerit huomioiva sivusto, joka heijastaisi Peurunkaa uudella tavalla.

Uudistamisen käynnistäminen

Suunnittelutyö aloitettiin nykyisen sivuston läpikäynnillä ja yhteistyössä asiakkaan kanssa mietittiin ratkaisuja näihin ongelmiin. Uuden ilmeen suunnittelussa pyrittiin kuvaamaan Peurunkaa ajanmukaisesti. Lisäksi tärkeässä roolissa oli Booking-hotellivarausjärjestelmän integroiminen sivustolle sujuvasti modulaarisia lohkoja hyödyntäen.

Jatkokehitys ja tuki

Yhteistyö jatkuu edelleen ylläpidon ja jatkokehityksen merkeissä, ja lähiviikkojen aikana sivustolle on tarkoitus julkaista muun muassa erillinen tutkimushankerekisteri. Lisäksi autamme vastaamaan nykyisiin GDPR-vaatimuksiin jotta sivu noudattaa lainmukaisia evästekäytäntöjä.

Keskiössä sisältötyypit ja hallittavuus

Sivustolta haluttiin enemmän kuin perinteinen tapahtumalistaus, ja siksi kiinnitettiin erityistä huomiota esitystapaan ja visuaalisuuteen, mikä helpottaa esimerkiksi lippujen ostamista suoraan sivustolta. Sisältöjen hallinnan kannalta keskeistä oli erilaisten sisältötyyppien, kuten kampanjoiden, tapahtumien ja artikkeleiden, helppo hallinta ja niiden tehokas käyttö sivustolla. Visuaalisen ilmeen ja jatkuvan analytiikan suunnittelusta vastaa Suomen Digimarkkinointi Oy.


Peurunka on kylpylähotelli ja lomakeskus Keski-Suomessa, Laukaan kunnassa. Se tarjoaa monipuolisia palveluita ja aktiviteetteja asiakkailleen, kuten kylpylä-, wellness- ja urheilumahdollisuuksia sekä majoitus- ja ravintolapalveluita. Peurunka on suosittu matkailukohde erityisesti rentoutumisesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille vierailijoille. Lisäksi Peurunka toimii tapahtumien ja konferenssien järjestyspaikkana.

Suomen aktiivisinta kylpylää rakentamassa

Joni Karjalainen

Senior Web Developer

Front-End Development, Support, Digital-Marketing

Jenna Saksola

Content Strategist

E-Commerce, Support, Digital Marketing, Project Management

Jere Pyhäjärvi

Senior Web Developer

Web Application Development, Full Stack Development

Ville Kurkikangas

Web Developer

Front-End Development, UI/UX-design

Toni Leinonen

Web Developer Trainee


Muita toteutuksia


Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Jos sivumme saivat sinut pohtimaan oman sivustosi tulevaisuutta, kirjoita yhteystietosi ja lyhyt kuvaus ongelmasta tai mahdollisuudesta alla olevaan lomakkeeseen.

Yhteyshenkilöt

Jos lomakkeiden täyttäminen ei innosta vaan haluat ottaa suoraan yhteyttä, kirjoita sähköposti etunimi.sukunimi@trimedia.fi tai ota yhteyttä alla oleviin henkilöihin.

Arto Saksola
Puh: +358 44 535 7215

Tuuli Strandman
Puh: +358 40 6744677