Työ – Verkkosivusto : RVS Technology® 02.41

RVS Technology® 04.2024

RVS sivustosta kumppani kestävämpään menoon

RVS Technology® uusi sivusto tarjoaa entistä paremman käyttäjäkokemuksen sekä toimivan WooCommerce verkkokaupparatkaisun.


Innovatiivinen RVS Technology®

RVS on suomalainen yritys, joka tarjoaa kestäviä ja tehokkaita ratkaisuja ajoneuvojen ja mekanismien suorituskyvyn ja energiankulutuksen optimointiin. Heidän innovatiiviset tuotteensa ovat tehokas tapa vähentää päästöjä sekä lisätä tehoa, vääntöä ja käyttöikää. Keraamiseen käsittelyyn perustuvat helppokäyttöiset tuotteet ovat vakuuttaneet asiakkaat ympäri maailmaa.

Sisältö ja ulkoasu

Uudistusprojekti toteutettiin yhteistyössä Suomen Digimarkkinointi ry:n ja Trimedian kanssa. Yhteistyö alkoi visuaalisella uudistamisella. RVS Technology® verkkosivustouudistusprojektissa keskityttiin myös sisällön hakukoneoptimointiin: sisältö on suunniteltu vastaamaan kohdeyleisön hakuja ja hakukoneen vaatimuksia.

Jatkokehitys ja tuki

Yhteistyö tilaajan ja toimijoiden välillä jatkuu jatkokehityksen ja WordPressin ylläpidon parissa. Lisäksi autamme vastaamaan nykyisiin GDPR-vaatimuksiin jotta sivu noudattaa lainmukaisia evästekäytäntöjä.

Uudistettu WordPress-sivusto on paitsi saanut modernin ilmeen, tarjoaa myös selkeän verkkokaupan ja teknisen tehokkuuden, mikä vahvistaa RVS Technologyn asemaa maailmanlaajuisesti kestävän, kustannustehokkaan ja testatusti toimivan teknologian tarjoajana.

Keskiössä monipuolinen tuotevalikoima ja rekisterihaku

WordPress sivustolle rakennettiin monipuoliset ja räätälöidyt työkalut sisältöjen tuottamiseen. WooCommerce-verkkokauppa tuotteille ja rekisterihaun integraatio tarjoavat käyttäjille selkeän ja vaivattoman tavan löytää juuri heidän tarpeisiinsa ja ajoneuvoihinsa sopivat tuotteet. Käyttäjät voivat helposti löytää sopivat tuotteet syöttämällä ajoneuvonsa tiedot, mikä tekee ostoskokemuksesta sujuvaa ja personoitua.


Nettisivujen toteutus ja yhteistyö kanssanne oli sujuvaa ja vaivatonta. Uudet nettisivumme ovat modernit, loogisesti toimivat ja yhtiömme ja teknologiallemme näkökulmasta visuaalisesti onnistuneet ja personoidut. Niitä on mukava katsella ja käyttää ja ne ovat saaneet asiakkailtamme ja yhteistyökumppaneiltamme paljon kiitosta. ⭐️⭐️⭐️

Raimo A Gronroos – CEO/Chair

RVS Technology®

RVS on suomalainen yritys, jonka pyrkimyksenä on tarjota asiakkailleen kestäviä ja tehokkaita ratkaisuja suorituskyvyn ja energiankulutuksen optimointiin. Keraamiseen käsittelyyn perustuvat helppokäyttöiset tuotteemme ovat vuosikymmenien saatossa keränneet vankan kannattajajoukon erityisesti autoilun parissa, mutta myös monilla muilla toimialoilla.

Toimivaa teknologiaa toteuttamassa

Aki Saksola

CTO

UI/UX-design, Front-End Development, Project Management

Jere Pyhäjärvi

Senior Web Developer

Web Application Development, Full Stack Development

Lasse Mettovaara

Senior Web Developer

Advanced Web Technologies, Dev Ops, Full Stack Development

Muita toteutuksia


Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Jos sivumme saivat sinut pohtimaan oman sivustosi tulevaisuutta, kirjoita yhteystietosi ja lyhyt kuvaus ongelmasta tai mahdollisuudesta alla olevaan lomakkeeseen.

Yhteyshenkilöt

Jos lomakkeiden täyttäminen ei innosta vaan haluat ottaa suoraan yhteyttä, kirjoita sähköposti etunimi.sukunimi@trimedia.fi tai ota yhteyttä alla oleviin henkilöihin.

Arto Saksola
Puh: +358 44 535 7215

Tuuli Strandman
Puh: +358 40 6744677