web-sovellus laravel

Työ – Ajanvarauspalvelu ja uusi verkkosivusto : Nummelan Rengasmyynti 1.29

Nummelan Rengasmyynti 11.2022

Täyden palvelun rengastalo uudistui myös verkossa

Nummelan Rengasmyynnin avatessa täysin uudistuneet upeat tilat, myös verkkopreesensin tuli uudistua vastaamaan myymälän ilmettä. Uusissa tiloissa yritys tarjoaa aikaisempaa laajemmin raskaan kaluston rengas- ja huoltotöitä.


Toteutus

Automatik verkkokauppa palvelee asiakkaita kautta Suomen

Siinä missä ajanvarauspalvelu palvelee Nummelan lähialueiden asiakkaita, verkkokauppa ottaa haasteen vastaan koko Suomen osalta.

Verkkokaupasta löytyy laaja valikoima erilaisia renkaita sekä vanteita sekä lisäksi monipuoliset toimitus- ja maksutavat.

Google Ads mainontaa sesonkeihin painottuen

Vastaamme Nummelan Rengasmyynnin digitaalisesta mainonnasta.

Renkaidenvaihtosesonkeihin painottuvassa mainonnassa käytössä ovat monipuolisesti erilaiset kampanjamuodot ja monipuolinen konversioseuranta.

Sujuvaa ylläpitoa ja tietoturva-asioista huolehtimista

Toteutus sisältää palvelimen sekä WordPressin ylläpidon, jotka kattaa järjestelmän toimintakykyisenä pitämisen, tietoturvapäivitykset sekä virhetilanteiden selvityksen ja korjaamisen. Huolehdimme varmuuskopioinnista sekä siitä, että palvelin on aina toimintakunnossa jotta sivusto pysyy toiminnassa vakaasti ja varmasti. Lisäksi autamme vastaamaan nykyisiin GDPR-vaatimuksiin jotta sivu noudattaa lainmukaisia evästekäytäntöjä.

Laravel Lirewirella toteutettu ajanvarauspalvelu helpottaa kysyntähuippuja

Toteutimme verkkosivustouudistuksen yhteydessä Laravelilla ajanvarauspalvelun. Automatisoitu palvelu helpottaa sesonkiaikoina ilmeneviin kysyntähuippuihin vastaamista. Asiakas voi nopeasti varata haluamaansa ajankohtaan tarvitsemansa palvelut.

Ajanvarauspalvelussa erityistä huomiota kiinnitettiin siihen, että käyttöliittymä on mahdollisimman vaivaton ja selkeä käyttää. Asiakas voi tehdä varauksen nopeasti myös mobiilissa.

Asiakas – Nummelan Rengasmyynti


Nummelan Rengasmyynti on suomalainen perheyritys, jonka juuret ovat kaivautuneet Nummelan maaperään jo yli 30 vuotta. Nummelassa uusissa tiloissa toimiva yritys on täyden palvelun rengastalo, joka tarjoaa myös palveluita raskaan kaluston rengas- ja huoltotöihin.

Mukana toteutuksessa

Petra Lund

Web Developer

Web Application Development, Front-End Development, Back-End Development

Lasse Mettovaara

Senior Web Developer

Advanced Web Technologies, Dev Ops, Full Stack Development

Tuuli Strandman

Senior Marketing Specialist

Web Analytics, SEO, Project Management, Digital Marketing

Jenna Saksola

Content Strategist

E-Commerce, Support, Digital Marketing, Project Management

Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Jos sivumme saivat sinut pohtimaan oman sivustosi tulevaisuutta, kirjoita yhteystietosi ja lyhyt kuvaus ongelmasta tai mahdollisuudesta alla olevaan lomakkeeseen.

Yhteyshenkilöt

Jos lomakkeiden täyttäminen ei innosta vaan haluat ottaa suoraan yhteyttä, kirjoita sähköposti etunimi.sukunimi@trimedia.fi tai ota yhteyttä alla oleviin henkilöihin.

Arto Saksola
Puh: +358 44 535 7215

Tuuli Strandman
Puh: +358 40 6744677