Etsimme kokenutta UI/UX-Designeria

Haemme osaajaa verkkosivustojen UI- ja UX-suunnittelun pariin. Etsimme henkilöä, jolla on jo useiden vuosien kokemus käyttöliittymien suunnittelusta. UI/UX-suunnittelijana tehtäväsi on luoda asiakkaan tavoitteet ja kohderyhmien tarpeet yhteennivovia kokonaisuuksia. Sinulta löytyy myös visuaalista silmää ja pystyt suunnittelemaan visuaalisesti toimivia sivustoja. 

Oletko kiinnostunut käyttöliittymäratkaisuista ja osaat rakentaa näitä?

Ensisijainen vaatimus tehtävässä onnistumiseen on verkkosivustojen ja sovellusten käyttöliittymäsuunnittelun taitaminen. Hallitset joko Adobe XD, Figman tai Sketchin käytön. Myöskään saavutettavuus ei ole sinulle tuntematon sana. On myös plussaa jos yhteiset palaverit koodareiden kanssa päätyvät yhteiseen näkemykseen parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Odotuksemme:

 • Aikaisempi kokemus Adobe XD:stä, Sketchistä tai Figmasta.
 • Selkeästi soljuva käyttäjäpolku ja hyvin suunniteltu käyttöliittymä erottaa meidät muista, joten vaatimuksena on yli 3vuoden kokemus käyttöliittymäsuunnittelusta
 • Osaat luoda määritettyjen asiakas/käyttäjäpolkujen kautta toimivan kokonaisuuden
 • Tehtävä vaatii suomen kielen taidon

Nämäkin tärkeitä:

 • Verkkosivustojen suunnittelu WordPress-alustaan
 • Aiempi suunnittelukokemus: yritysilme, kuvitukset ja infografiikka
 • Osaat huomioida saavutettavuuden suunnittelussa
 • Näkemys ja into suunnitteluun

Mitä työpaikka sisältää? 

 • Monipuoliset työtehtävät ja näkymän useisiin eri toimialoihin
 • Näkemyksiäsi kuuntelevan tiimin 
 • Valitsemasi laadukkaat ja toimivat työvälineet joilla työnteko sujuu 
 • Aidosti hyvän ilmapiirin ja yhteishengen. Meillä toimistolle tullessasi sinun ei tarvitse aistia ilmasta ihmisten mielialoja vaan voit tulla rennoin mielin ja viihtyä kivassa työseurassa
 • Viihtyisät toimistotilat ja hyvää kahvia Jyväskylän keskustassa
 • Vapauden itselle sopiviin työaikoihin ja työntekopaikkoihin – kunhan työt sujuvat sovitusti
 • Hierontakäynnit ja liikuntaedut työntantajan tarjoamana 
 • Vakituisen työpaikan, kuukausipalkan ja asiaankuuluvat lomat

Työskentele itsenäisesti mutta ei yksin

Työntekijöillemme ominaista on yhdessä tekeminen ja halu oppia jatkuvasti uutta. Vaikka työ vaatiikin itsenäistä otetta, sitä ei tarvitse todellakaan tehdä yksin. Sinulla on tukenasi tiimi joka ratkoo ongelmia yhdessä kanssasi. Työskentelisit tiimissä mm. meidän kanssa:

Kattaus monipuolisia haasteita 

Kanssamme pääset toteuttamaan omaa näkemystäsi monipuolisella tavalla ja lupaamme, että  työsi koostuu todella kiinnostavista kokonaisuuksista. Asiakkainamme on erilaisia yrityksiä ja organisaatioita joiden kautta pääset tutustumaan monipuolisesti erilaisiin toimialoihin. Vierivä kivi ei sammaKoidu, joten haluamme tarjota mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja vaikuttaa omiin työtehtäviin ja suuntaan, johon haluaa edetä tulevaisuudessa. Voit tutustua tekemiimme töihin sivustollamme

Trimedia työnantajana

Olemme digiin erikoistunut tekijätiimi, joka koostuu markkinoijista, muotoilijoista sekä ohjelmoijista. Meitä yhdistää ammattitaito, halu viedä projektit loppuun asti menestyksekkäästi ja jatkuvan kehittymisen into.

Autamme asiakkaitamme muuttamaan maailmaa luomalla ensiluokkaisia digitaalisia palveluita yhdistämällä visuaalisen suunnittelun, käyttöliittymä- sekä teknologiaosaamisen. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi teemme työtä niin paikan päällä toimistolla tai etänä eri puolella Suomea.

”Parasta työssäni on hyvä työilmapiiri, joka on avoin ja kannustava. Työntekijöitä kohdellaan tasapuolisesti ja kaikkien toiveita kuunnellaan. Trimedialla on vahva yhdessä tekemisen meininki, eikä ongelmien kanssa jää yksin.”

Noora Ojanen Visual Designer – vuosi Trimedialla

”Arvostan sitä, että voin vaikuttaa siihen milloin ja missä työskentelen. Meillä on myös kehittämisen ilmapiiri, jossa ideoita pääsee viemään eteenpäin. Työyhteisössä vallitsee positiivinen pohjavire ja toimistolle on aina kiva mennä.”

Tuuli Strandman Senior Marketing Specialist – 10 vuotta Trimedialla

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian

Jos hakemamme henkilön kriteerit vastaavat sinua ja haluat päästä rakentamaan kanssamme parhaita ratkaisuja ja saada niillä aikaan tuloksia niin laita hakemus tulemaan! Aiempi kokemus ja työnäyttesi ovat tärkeässä roolissa hakemuksessasi, joten muista lisätä hakemukseesi myös nämä.

Voit myös laita hakemuksesi Tuulille osoitteeseen tuuli.strandman@trimedia.fi

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella tarkemmin työtehtävästä ole yhteydessä
Artoon +358 44 535 7215

Max. tiedoston koko: 64 MB.