Trimedialaisen arkipäivä

Miltä näyttää keskimääräinen trimedialainen? Tässä postauksessa ei pureuduta meidän strategisiin mittoihin, vaan meidän arkipäivään. Toteutimme my day- teemaisen kyselyn, jonka avulla voimme esitellä teille keskimääräisen trimedialaisen päivän. Tervetuloa tutustumaan, miltä digitoimistolaisen arki meillä näyttää!

Herään aamulla …

 

 

Suurin osa meistä heräilee kuuden ja seitsemän välissä, pari hurjaa jo ennen kuutta. Heti ensimmäiseksi trimedialaiset tarkistavat kännykästä viestit (30 %) ja sen jälkeen aloittelevat aamupalan valmistelun (30 %). Tämän jälkeen keskivertotrimedialainen valmistautuu töihin lähtöön sekä viettää aikaa perheen tai kumppanin kanssa – aika mukavan kuuloinen aamu!

Suurin osa meistä lähtee töihin puoli kahdeksalta (45 %) ja sinne saavutaan kahdeksalta (50 %). Ensimmäinen ajatus työpaikan ovella on …

 

 

Aika positiivista, vain pari totesivat olevansa yhä pikku tokkurassa töihin tullessa (allekirjoittanut ainakin, kiitos pimeiden aamujen ja iltojen). Suurin osa meistä käy läpi päivän työlistaa mielessään, osa aloittaa aivotyön vasta Macbookin avautuessa.

Keskivertotrimedialaisen aamu lähtee käyntiin kahvilla (45 %) ja keskittymismusiikilla (40 %). Työpäivä etenee moneen eri asiaan keskittyessä (50 %) ja melko nopeasti (40 %). Lounaalle siirrytään keskimäärin kello 11 (70 %). Lounastauolla trimedialaisen yleensä tulee..

 

 

Kännykän selaaminen ja työkavereiden kanssa juttelu olivat yleisimpiä vaihtoehtoja. Onneksi työpäivään mahtuu jotain sosiaalistakin, työ kun saattaa olla yksin puurtamista. Tämän jälkeen työpäivä jatkuu rennossa ja leppoisessa tunnelmassa (70 %).

Iltapäivällä trimedialainen keskimäärin ei tauota työtänsä (40 %). Shame on us! Tosin loput 60% toteavat tauottavansa työtä eri tavoin: osa pitää kunnon tauon, osa hakee iltapäivän aikana juomista ja muut jaloittelevat muuten vaan.

Trimedialaisista suurin osa on töissä kokoaikaisesti ja tasaisesti viikon ympäri, mutta useilla työpäivän pituus saattaa vaihdella ainakin satunnaisesti (60 %). Töistä keskivertotrimedialainen lähtee kello 16 (60 %) ja päivän loppuessa hän on…

 

 

… valmis jättämään työasiat taakse ja siirtymään vapaalle. Moni kävi myös vielä työpäivän jälkeenkin ylikierroksilla, työasioita on joskus vaikea jättää työpaikalle. Toivotaan, että keskivertotrimedialainen on myös tyytyväinen työpäiväänsä, vaikka päällimmäiset tunteet ovatkin joko vapaa-ajalle siirtymisessä tai päivän jälkeisessä stressitilassa.

Toivottavasti tämä hieman erilainen postaus oli mielekästä luettavaa – ainakin meille selvisi pari asiaa. Kuten se, että taukoihin voisi kannustaa iltapäivisin enemmän ja että teen juojia on meillä 75 % vähemmän, kuin kahvin juojia. Tästä suuresta shokista toipuen toivotamme teille mukavaa päivän jatkoa!