Trimedia tukee Keski-Suomen kuudesluokkalaisten Yrityskylään osallistumista

Yrityskylä on koululaisten oma yhteiskunta, pienoiskaupunki, jossa oppilas työskentelee omassa ammatissaan saaden palkkaa tekemästään työstä. Yrityskylällä on omia toimipisteitään ympäri Suomea ja nyt ensimmäistä kertaa myös Jyväskylässä. Trimedia on mukana tukemassa Keski-Suomen kuudesluokkalaisten osallistumista Yrityskylään.

Trimedian pienoispisteellä koululaiset pääsevät kokeilemaan koodaamista

Yrityskylästä löytyy tänäkin vuonna erilaisia työpaikkoja, joista Trimedian pienoispiste on yksi. Siellä koululaiset voivat tutustua digiyrityksen toimintaan. Haasteeksi heille annetaan mm. yrityksen liiketoiminnan kasvamisen suunnittelu. Pienoispisteellä koululaiset pääsevät myös kokeilemaan yksinkertaisia koodaustehtäviä.

Yrityskylään osallistumisen myötä me Trimedialla toivomme, että lapset voisivat kokea saavuttavansa asioita itse. Yhteistyömme tavoitteena on tsempata koululaisia ajatusmaailmaan, jossa omalla toiminnalla voi saavuttaa suuriakin asioita. Ajattelemme, että kun lapsi saa kokea oman panostuksen ja toiminnan johtavan lapselle toivottuun lopputulokseen, lisää se hänen oma-aloitteisuuttaan ja rohkeutta toteuttaa itseään myös tulevaisuudessa. Lisäksi on hienoa jos lapsi oppii jo nuorena talouden hallintaa sekä rahankäyttöä.

Toivotamme kuudesluokkalaisille kivaa koulupäivää Yrityskylässä!

Lue lisää Yrityskylän toiminnasta Jyväskylässä: https://www.ksml.fi/paikalliset/3799011

Yrityskylä toimii 11 paikkakunnalla Suomessa tavoittaen noin 80 prosenttia kuudesluokkalaisista ja 65 prosenttia yhdeksäsluokkalaisista, mikä on yli 85 000 oppilasta vuosittain. Lisätietoja toiminnasta: https://yrityskyla.fi/keski-suomen-kuudesluokkalaiset-pyorittavat-nyt-omaa-yhteiskuntaa-jyvaskylan-keskustassa/