Vierumäeltä iloa ja eloa kiireisen kevään keskelle

Trimedian aktiivimatka 23.-24.3.2023 alkoi torstaiaamuna, kun suurin osa Trimedian väestä pakkasi laukkunsa kimppakyyteihin ja matkasi kohti Vierumäen monipuolista vapaa-ajan ja harjoittelun keskusta.

Automatka sujui rattoisasti puoluepolitiikkaa ja yhteiskunnan nykytilaa pohtien, rajapinnoista keskustellen sekä etäpalavereita toisien kimppakyytien kanssa pitäen. Ennen puolta päivää vatsat täyttyivät Vierumäen Matkakeitaan pitopöydän herkuilla, joiden voimalla jokainen jaksoi lähteä pelaamaan padelia heti Hotelli Fennadaan sisäänkirjautumisen jälkeen. Tennispallojen viuhuttua niin omalla kuin naapurinkin tontilla oli vuorossa Nature Escape-yrityksen kehittelemä luontopakopeli keskellä lumista lähimetsää. Trimedian väki, joka oli jaettu aktiviteetin ajaksi kahteen ryhmään, suoriutui loistavasti Alisen maailman lukkohaasteista yhdessä työskennellen. Järjestäjän mukaan molempien ryhmien reilun 40 minuutin aika oli kyseessä olevan pakopelin historian kovimpia suorituksia! Osa lähti haasteen jälkeen vielä uimahalliin rentoutumaan jälkilöylyihin ja porealtaaseen sekä hakemaan virkistystä iltaa varten +7 asteen kylmävesialtaasta.

Kello 18 koko porukka oli jälleen kasassa. Kohteena oli tällä kertaa Vierumäen ravintoloiden helmi, à la carte Ravintola V, missä päästiin nauttimaan niin hyvästä ruuasta kuin seurastakin, minkä vuoksi illallinen nautittiin pitkän kaavan kautta. Emme myöskään olleet ravintolan ainoita asiakkaita… Kun kupolit olivat täynnä, siirryimme loppuillaksi pelailemaan Dixit-nimistä kysely- ja bluffauspeliä sekä jokseenkin pitkäksi venynyttä Psykologia…

Perjantaiaamun valjetessa moni heräsi vanhaan tapaan jo ennen kello 7. Aamuvirkut suuntasivat aamupalabuffettiin jo heti ravintolan auettua, kun taas toiset nauttivat kiireettömästä aamusta hieman pidempään. Kello 10 hiki virtasi jälleen, kun trimedialaiset ottivat toisistaan mittaa sulkapallon pari- ja nelinpeleissä, tietysti pilke silmäkulmassa välkkyen.

Kun salitreenit ja lounas oli taputeltu, oli vuorossa vielä Curling-vuoro jäähallissa. Vain kolme 13 henkilöstä oli heittänyt Curling-kiveä aiemmin, joten suurin osa lähti tavoittelemaan finaalipaikkaa mututuntumalla, vain muutamien harjoitusheittojen ja -harjausten turvin. Otteluissa nähtiin kuitenkin todellista heittäytymistä ja kaikkensa antamista, joten jokainen oli lopulta oman pelinsä sankari! Curling vei monen mennessään: sitä olisi voitu jatkaa vielä toisenkin tunnin ajan. 

Kaikki hyvä päättyy aikanaan, kuten tämäkin reissu, mutta muistot säilyvät verkkokalvoilla ja valokuvissa vielä pitkään. Toivottavasti seuraavan tapahtuman osallistumisprosentti on lähes 100, ja ehkä toimistollakin nähdään lähitulevaisuudessa enemmän väkeä, ainakin viimeistään Tonin peli-illassa…

Oli hyvä fiilis ja yhteishenki porukassa.

Mukava hengähdystauko työarjen keskellä: työasiat jäi oikeasti taka-alalle!

Hyvät aktiviteettivalinnat ja aikataulutus, sopivasti tekemistä.

Curling rocks!

Vierumäki yllätti positiivisesti: se oli kiva ja monipuolinen paikka, erityisesti näin loskasään aikana.

Erityiskiitos reissun järjestäjille: tosi hienosti suunniteltu ja organisoitu reissu!

Vierumäen aikataulu


Torstai 23.3.2023

9.15 Lähtö (kesto n. 1h 45min Jyväskylästä Vierumäelle)

11-12 Lounas (Vierumäen Matkakeidas)

12-13 Sisäänkirjautuminen (Hotelli Fennada)

13-14 Padel

14.30-16.30 Nature Escape (ulkona)

16.30-18.00 Halukkaat uimaan ja saunaan

18 Illallinen (Ravintola V) ja vapaata ohjelmaa

Perjantai 24.3.2023

7-10 Aamupala (Ravintola V)

10-11 Sulkapallo

11-12 Halukkaat kuntosalille

12.00 Uloskirjautuminen hotellihuoneista

12-13 Lounas (Ravintola Puhti)

13-14 Curling

14.15 Kotiinpaluu