Uusi harjoittelija Ouluun

Trimedian Oulun toimipiste sai lisää vahvistusta, kun uusin harjoittelija Toni Leinonen aloitti elokuun alussa harjoittelujaksonsa. Toni suorittaa harjoittelua Web Developer Traineenä ja keskittyy pääasiassa WordPressiin.

Toni on kotoisin Oulusta ja opiskelee tällä hetkellä kolmatta vuotta Oulun ammattikorkeakoulussa. Aiemmalta koulutukseltaan Toni on kokki ja hän on työskennellyt myös logistiikan työtehtävissä ennen nykyisten opintojen alkua. Toni päätti siirtyä opiskelemaan IT-alaa, sillä ala itsessään kiinnostaa häntä kovasti. Kiinnostus on herännyt pelaamisen ja tietokoneiden parissa puuhastelun myötä. Tällä hetkellä kiinnostus kohdistuu enemmän koodipuoleen ja siihen mitä kaiken taustalla tapahtuu.

Miten päädyit Trimedialle?

Ammattikorkeakoulun tutoropettaja oli kertonut, että Trimedia etsii Ouluun harjoittelijoita ja Toni päätti tämän pohjalta hakea paikkaa. Hakuprosessin jälkeen paikkaa tarjottiin ja harjoittelu alkoi elokuun alussa. Harjoittelua Toni suorittaa muun opiskelun ohella.

Mitä toivot oppivasi harjoittelun aikana?

Toni kertoo, että harjoittelu kokemus itsessään on tärkeä ja tieto siitä millaista digitoimistossa työskentely on. Opiskelujen kautta Toni on saanut jonkinlaisen käsityksen WordPressistä, mutta lähinnä vain Elementor-lisäosan kautta. Hän kertookin, että haluaisi laajentaa tätä käsitystä ja oppia millä muilla tavoin WordPressiä voi hyödyntää. Toni haluaa myös perehtyä paremmin lohkojen tekemiseen sekä taiton ja asettelun toteuttamiseen. Harjoittelun aikana myös PHP-kieli on tullut tutuksi.

Millaiset työtehtävät kiinnostavat tulevaisuudessa?

Tarkkoja työtehtäviä Toni ei vielä osannut sanoa, mutta koodaaminen nousee selkeimpänä esiin. Erityisesti backendin tai fullstackin Toni nimeää kiinnostavimmiksi. Myös tiimin vetämiseen liittyvät työtehtävät ovat kiinnostavia.

Minkälaista harjoittelussa on ollut tähän asti?

Mukavaa on ollut! Kaikki ovat olleet avuliaita ja perehdyttäneet. Aamulla on mukava herätä ja tehdä töitä. Hommia on myös päässyt suoraan tekemään.

Toni – harjoittelija

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Vapaa-ajan Toni viettää pelailemalla sekä kuntosalilla. Eniten kulutuksessa oleva peli on Overwatch, mutta hyvänä kakkosena tulee myös CS.

Lue lisää Trimediasta työ- ja harjoittelupaikkana!


Aiempia harjoitteluita

Harjoittelu vm. 2023

Keväällä 2023 Trimedia etsi uusia harjoittelijoita Oulun toimipisteelle. Haastattelimme Aarnea ja Emiliä heidän taustoistaan ja kyselimme, mitä he toivovat oppivansa harjoittelun aikana.

Lue artikkeli

Harjoittelu vm. 2022

Harjoittelijamme Petra Lund ja Ville Kurkikangas kertovat ensi päivistään ja kokemuksistaan harjoittelun aikana.

Lue artikkeli