Trimediasta seitsemän tähden WordPress-toimisto

Trimedian tähtiluokitus on noussut Vierityspalkin ylläpitämässä Suomen kokeneimpien WordPress-toimistojen rankingissa. Vierityspalkin uudistuneen sivuston palsta tarjoaa näkyvyyttä web-projekteille ja näiden takana oleville toimistoille.

Paikkamme kahden tähden erittäin kokeneena WordPress-digitoimistona säilyi edelleen odotetusti. Kehitysporukamme ja uusien projektien ansiosta nousimme kahden tähden kokeneeksi integraatiotekijäksi.

Myös uusia tähtiä ropisi mukavasti:

Verkkokauppatoteutuksemme kerryttivät yhden WooCommerce-verkkokauppatähden. Verkkokaupoissa olemme tosin erikoistuneet Automatik-verkkokauppojen toteutuksiin, jolla tehtyjä kauppoja ei tuohon tähti osioon huomioida – ja näitä toteutuksia on jo reilusti yli 100!

Erityisesti ilahduttavaa on, että Trimedian web-sovellusten kehittäminen on noteerattu uudistetun vierityspalkin tähtiluokituksessa. Nousimme suoraan kahdella tähdellä (kuvassa yksi, päivitetään pian 😅) kokeneiden ja suuren luokan toimijoiden joukkoon mm. taitoc.fi, jaopp.fi ja dcquiz.fi julkaisujen myötä.

Uusia julkaisuja on odotettavissa kevään aikana lisää!


Lue lisää palveluistamme: 01

Ei ole olemassa yhtä oikeaa ratkaisua joka sopisi kaikille. Meidän ammattitaitomme on löytää teidän liiketoimintaanne parhaiten tukevat ratkaisut ja saada niillä aikaan tuloksia.