Oulun toimistolla viihdytään yhdessä

Oulun toimiston ovi ei aukea! Mitä ihmettä? Trimedian työntekijät Joni Karjalainen, Toni Leinonen ja Emil Grankvist kokeilevat ovea yhä uudelleen. Eihän tässä olla oltu kuin vasta reilu puoli vuotta! Ei kai Trimedia ole unohtanut maksaa vuokria? Kysymykset risteilevät ilmassa. Sitten Emil saa päähänsä kokeilla toista taktiikkaa: kunnon töytäisy oveen ja samanaikainen avaimen kääntö lukossa – ovi aukeaa! Eipä ole Emilin vapaaottelutaidot menneet hukkaan! Mistä tämä sitten johtui? Miehille selviää, että toimiston ovi oli vaihdettu, minkä vuoksi se oli aluksi hyvin tiukka.

Nyt ovi aukeaa jo normaalisti ja Oulun toimiston väki pääsee työpisteelleen joustavasti. He käyvät toimistolla yhtä aikaa noin pari kertaa viikossa. Mitään selkeitä rutiineja he eivät ole vielä lähteneet luomaan, sillä porukka on pieni ja asiat on helposti sovittavissa. Kuitenkin kasvotusten työskentely on kaikista aina mukavaa: silloin työtehtävien jako ja asioista  keskusteleminen tapahtuu vaivattomammin ja mielekkäämmin. Ehtivätpä miehet jutella ihan muitakin asioita töiden lomassa ja lounaan ääressä, mikä tietysti lisää yleistä viihtyvyyttä.


Joni, Senior Web Developer

Oulun toimiston “pääjehu” on Senior Web Developer Joni Karjalainen. Mitään hierarkiaa työntekijöiden välillä ei kuitenkaan ole: kaikki työt jaetaan tasapuolisesti ja toisia autetaan puolin ja toisin. Oulun ammattikorkeakoulusta (OAMK) valmistunut Joni on tradenomi, pääaineenaan tietojenkäsittely. Lisäksi hän on suorittanut muutamia kursseja tietojärjestelmätieteen maisterivaiheen opinnoista Jyväskylän yliopistossa.

Joni päätyi Trimedialle töihin vuonna 2017, kun hän muutti jatko-opintojensa perässä Jyväskylään. Myös töitä piti löytää, joten sopivaa työpaikkaa etsiessään Joni huomasi Trimedian hakuilmoituksen. Se olikin Jonin Jyväskylän ajan ensimmäinen ja viimeinen työpaikkahaastattelu, jonka lopputulosta hän ei ole katunut. Ennen Trimedialle tuloa Joni ehti toimia web- ja ohjelmistokehittäjänä OAMK-tutkinnon suorittamisen ohessa.

Mun työpäivät koostuu sähköposteista, jotka sisältää muutoksia ja korjauksia asiakkaille, sekä uusien projektien kehitystyöstä. Mun mielestä parasta tässä työssä on asiakkaiden auttaminen ja työn monipuolisuus.

Joni – Senior Web Developer

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Toimistoajan ulkopuolella Joni touhuaa perheensä kanssa sekä liikkuu ahkerasti muun muassa kuntosalilla käyden, maastopyöräillen sekä padelia, frisbeegolfia ja jääkiekkoa  pelaten.

Lue lisää Trimediasta työ- tai harjoittelupaikkana!


Lue myös

Jos Trimedialla olisi soundtrack…

Tuuli haastoi muut trimedialaiset jakamaan kaikkien aikojen lempikappaleensa, jonka jälkeen ne voitaisiin jakaa myös teidän kanssanne.

Lue artikkeli

Miten päädyin Trimedialle

Trimedialle on saapunut useampi uusi työntekijä viimeisen vuoden sisällä.

Lue artikkeli

Päivä toimistolla

Minkälainen on tyypillinen arkipäivä Trimedian toimistolla. Kuka saapuu ensin, miten hommat pyörii?

Lue artikkeli