Työ – Sivustouudistus : Tanssiteatteri Hurjaruuth 02.30

Hurjaruuth 10.2022

Tanssia ja nykysirkusta Kaapelitehtaalla

Tanssiteatteri Hurjaruuth on erikoistunut tuottamaan tanssi- ja nykysirkusesityksiä lapsille ja perheille. Jo vuodesta 1981 toimineen teatterin esitystapahtumat ovat vaikuttavia kokemuksia, jotka ovat lumonneet katsojia sukupolvesta toiseen. Eloisa ja näyttävä toiminta ei kuitenkaan välittynyt teatterin verkkosivuilta, jotka olivat vanhentuneet niin tekniikan kuin ulkoasunkin puolesta. Aloitimme elokuussa 2022 toteuttamaan yhdessä teatterin kanssa muutosta kohti uudistunutta WordPress sivustoa.


Eloisa ja moderni WordPress sivusto

Yhteisen aloituksen jälkeen tärkeimmiksi tavoitteeksi osoittautui sisältöjen ja käyttäjäpolkujen sovittaminen saavutettavasti mutta samaan aikaan brändin asettamalla vaikuttavalla ulkoasulla. Toteutuksen lopputuloksena loimme helposti räätälöitävät ja asiakaskohtaiset WordPress lohkot monipuoliseen sisällöntuotantoon, joiden avulla uudistuneen sivuston sisällönhallinta on nyt helppoa ja vaivatonta. Räätälöidyt sisältötyypit mahdollistavat haluttujen sisältöjen noston eri sivuille monipuolisesti ja joustavasti.

Ulkoasu edellä, saavutettavuus ja toiminnallisuus takaraivossa

Sivustouudistukseni tärkeää tavoite oli luoda sivusto, joka viestittäisi jo ensisilmäyksellä Hurjaruuthin näyttävästä ja vaikuttavasta teatteri- sekä nykysirkustoiminnasta käyttäjille. Lisäksi sivuston tulisi huomioida käytettävyydessään monenlaisten kävijöiden tarpeet ja täyttää saavutettavuusvaatimukset. Projektin aikana kyky suunnanvaihtoon ja avoin kommunikointi asiakkaan kanssa toteutuivat jouhevasti läpi uudistuksen. Sivuston käyttäliittymä- ja visuaaliseen suunnitteluun sisältyi rautalankamallien ja sivuston ulkoasun suunnittelu brändin mukaiseksi, joita esittelimme asiakkaalle säännöllisin väliajoin.

Yhteistyö jatkuu ylläpidon ja tukipalveluiden myötä

Hurjaruuth sivuston toteutus sisältää palvelimen sekä WordPressin ylläpidon, mikä kattaa järjestelmän toimintakykyisenä pitämisen, tietoturvapäivitykset sekä virhetilanteiden selvityksen ja korjaamisen. Huolehdimme varmuuskopioinnista sekä siitä, että palvelin on aina toimintakunnossa, jotta sivusto toimii vakaasti ja varmasti. Lisäksi autamme vastaamaan nykyisiin GDPR-vaatimuksiin, jotta sivusto noudattaa lainmukaisia evästekäytäntöjä.

Lippujen sujuva ostaminen

Tanssiteatterin toiminnan kannalta on tärkeää, että lippujen ostaminen verkkosivujen kautta on tehty vaivattomaksi. Sivustouudistuksen yhtenä tavoitteena oli lipun myynnistä vastaavan Tixlyn järjestelmän integroiminen verkkosivuille tehokkaasti ja kävijää palvelevalla tavalla. Lisäksi sivustolle luotiin eri ratkaisuja nopeaan ja vaivattomaan lippujen ostamiseen mm. liittämällä lipun ostomahdollisuus jokaisen esityslistausten yhteyteen ja lisäämällä mobiilin erillisiä “Osta liput” nappeja.

Tanssiteatteri Hurjaruuth


Tanssiteatteri Hurjaruuth on Helsingin Kaapelitehtaalla toimiva keskisuuri vos-teatteri, joka on erikoistunut tuottamaan tanssi- ja nykysirkusesityksiä lapsille ja perheille. Yli 40-vuotias teatteri on toiminut vuodesta 1981 ja näytöksiä kertyy vuosittain noin 140, katsojia lähes 40000.

Tätä teatteria pyörittämässä

Noora Ojanen

Designer

UI/UX-design, Branding, Marketing, Illustration

Linda Hovila

Web Developer

WordPress, Front-End Development, Support

Joni Karjalainen

Senior Web Developer

Front-End Development, Support, Digital-Marketing

Jenna Saksola

Content Strategist

E-Commerce, Support, Digital Marketing, Project Management

Kiinnostuitko kuulemaan lisää?

Jos sivumme saivat sinut pohtimaan oman sivustosi tulevaisuutta, kirjoita yhteystietosi ja lyhyt kuvaus ongelmasta tai mahdollisuudesta alla olevaan lomakkeeseen.

Yhteyshenkilöt

Jos lomakkeiden täyttäminen ei innosta vaan haluat ottaa suoraan yhteyttä, kirjoita sähköposti etunimi.sukunimi@trimedia.fi tai ota yhteyttä alla oleviin henkilöihin.

Arto Saksola
Puh: +358 44 535 7215

Tuuli Strandman
Puh: +358 40 6744677


Muita toteutuksia